Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastalığı, gözde şaşılık ve yürüme bozukluğundan yüzde kaç rapor alabilirim?

yarın heyete giricem bilgilendirdiğiniz için sağolun böyle bir site oluşturduğunz için size çok tşk inşaallah hayırlı bir sonç çıkar

bir sorum daha var size kayseri devlet hastanesi nden özürlü raporu için başvurdum ama olumlu bir yüzde alamassam kayseri develi ilçesinden tekrar rapor için develi devlet hastanesinden başvurabilirmiyim

raporu ne amaçla kullanacaksın .herhangi bir kurum içinse ordan sevk almayınca alacagınız rapor fazla işinize yaramaz.
kolay gelsin

babam dan yetim aylığı alıyorum bağkurdan raporu alırsam yetim aylığıma ek bir ödeme yapılırmı bunun için birde evlenirsem aldığım maaşın kesilmemesi için özürlülerin hakları ndanda yararlana bilirmiyim diye bir başvuru yaptım ama çok iyi bir sonuç alacağımı zannetmiyorum insanı it gibi azarlıyorlar bu yüzden kayseri develiye başvuracağım beni bilgilendirirseniz sevinirim

Yetim aylığına ek bir ödeme alabilmek için:
1- %40 ve üzeri rapor alabilmelisiniz
2- Aldığınız yetim aylığı olası 2022 aylığından az olmalı.
Ancak bu olursa yetim aylığının 2022 aylığı seviyesine yükseltilmesini talep edebilirsiniz.

Her koşulda rapor şart. Rapor alıp ondan sonra bakmak lazım...

Üst Alt