Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastalığı için hangi hastaneyi önerirsiniz?

boodi

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
8 ve 1 yaşlarında iki dmd hastası babasıyım 9 eylül üniversitesinde kan emg biyopsi ve gen analizleri yapıldıbiyopsi sonucu yakın ama gen analizini3 hafta sonra alacam şimdi daha büyük herneresi varsa oraya götürmek istiyorum onları heman pes etmek niyetinde diilim acaba ist cerrahpaşamı yoksa ankara hacettepemi nereyi tavsiye edersiniz ve neden

ikiside çok iyi ama cerrahpaşayı tercih edin bence :)

keşke bir bilgim olsaydı da yardımcı olabilseydim ama yok... ben ameliyatımı ibni sina da oldum süper doktorlar var tabi aynı hastalıktan değil hastaneden önce doktorlar araştırılmalı diye düşünüyorum ben çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

teşekkürler aslında doktor daha önemli tabiki haklısınız bunu eklemeliyim

Çapa Tıp fakültesi nöromuskuler konusunda Türkiye'de en yetkin hastanedir.
Fakat 9 eylül Üniversitesi gerekenleri yapmış. Sonuçta teshiş için yapılacaklar çocuklarınız için yapılmış. Ben de kas hastasıyım. Çok yoğun araştırmalar var. İnşallah bir an önce çıkar. Allah herkese şifa versin.

arkadaşlar ilğinize teşekkürler ama daha fazla bilğiye ve tecrübeye ihtiyacım var gerekirse her iki büyük hastaneyide gezecem ama bunun yanında iyi birde doktor ismi verirseniz sevinirim izmirde bulabildiğim türe tunçbay var gerçi şuan emekli ama hatta izkasder başkanı aslında kariyerini okuduğumda işte bu dedim ama oda bişe yapamıyor çıldırmak üzereyim

Ankara hacettepede prof. haluk topaloğlu var. bize Türkiye'de tek, dünyada sayılı birkaç kişiden birisi dendi. özel muayenesi var dışarıda. (250.00-tl)
geçmiş olsun. acil şifalar.

fiyatı sorun diil siz görüştünüzmü kendisiyle acaba ve ankaranın neresinde muayenehanesi ben izmirden gidecemde oraya

sebebinide söylerseniz daha faydalı olacaktır

9 Eylül Üniversitesi,evlatlarınız için yapılması gerekenleri yapmış.

İstanbul Çapaya yada Hacettepeye gitmeniz size ekstra bir katkı sağlamayacaktır.

Prof.Dr.Haluk TOPALOĞLU,Kas hastalığında Türkiye'de ilk 3 isimden birisidir.Yapı itibariyle çok ketum bir insandır.Elinde net bilgiler olmadan asla konuşmaz.Kaldı ki,Hacettepe hastanesinde yapılabilecek testler için ekstra yazahaneye gitmenize gerek yok.Bu sitede Muayene Fetişzmi diye bir konuda da dile getirmiştim,burda da tekrarlayım.

Tedavisi olmayan bir hastalık için insanlara 6 ayda bir gel deyip 250 tl almak bence etik değil.İnsana sorarlar ne yapıyorsun diye?

Nacizane önerim bu.
İlla gitmek istiyorsanız,Hacettepeye normal giriş yapın,özel yazahaneye gitmeye gerek yok efendim.

bu konuda size katılıyorum haklısınız dediğinizi yapacamteşekkürler insan çıkmaza girince neler yapıyor herşeyi göze almıyan varmı bu durumda acaba benin gibi

abi teşhis dogruysa bence bi yere kımıldama o doktor iyi bu doktor iyi davası yok tedavisi var olsa bütün doktorlar aynı bilgiyi kullanarak tedavi uyguluyorlar teşhis kesin konmuşsa tedavi için değil türkiye dünyadaki en iyi doktora veya hastaneye gitsen bişey degişmez çünkü dünya genelinde kas hastalıkları tedavisi mevcut değil ben çok gezdim gitmedigim hastane muayenehane kalmadı nerdeyse hepsi aynı uygulamaları yapıyor boşu boşuna ne masraf et nede ordan oraya sürüklenip işlerini aksat şimdilik dua etmekten başka bi şansımız yok

hacettepe hastanesinde çok fayda gördüm

Prof.Dr.Haluk TOPALOĞLU, prof pıraye serdaroglu ,prof dr yeşim gülşen parman üçüde çapa da ve kas hastalıklarına bakıyor ve bana göre türkiyenin en iyi dr ları

çapa :muayne için randevü: 414 20 00 dahili:32571

yalnız 1 ay sonrası randevü alırsınız sanırım ssk olarak ama 200 tl karşılıgı çapa da muayne ediyor sekretere sorarsanızz söyler..

haluk topaloğlunun hacettepede oldugunu sanıyordum ama siz çapa yazmışsınız herneyse aslında 9 eylüldeki doktorumuzda oaraya buraya boşuna gezme diyor ama ben oturup kabullenmek istemiyorum birde bura ya üye olduğumdan beri bu konuda açılan tüm forumları tek tek ve sabırla okudum artık anlıyorumki boşuna gezme diyenler haklı gibi ayrıca msj yazan arkadaşlara tektek ve yazmayanlarada toptan teşekkür ediyorum sanırım gen analizininde sonucunu bekleyip sonra gezmaye yada gezmemeye kara vermeliyim hepinize teşekkür ler

Çapa Tıp fakültesi nöromuskuler konusunda Türkiye'de en yetkin hastanedir. Orayı Tavsiye ederim.
İnşallah bir an önce çıkar. Allah herkese şifa versin.

Ne güzel örnek bir baba cocuklari icin cirpiniyor benim 3 yasindaki oglumda dogumda 1.5 dakika oksijensiz kaldi suanda kaslari gevsek bizim problrmimiz beyin ama esim cok ilgisiz umurunda degil hep ben arastiriyorum caresi olmayan bir hastalikla bogusmak ne aci allah kimsenin basina vermesin ben önceden bilgi edinseydim dogum hakkinda oglum böyle olmazdi

bu içten gelen koruyuculuk duygusu ile ilğili sanırım evet çocuklarıma düşkünlüğümlede tanınırım sizede allahtan acil şifalar ve sabır diliyorum hernekadar kendim sabılı biri olmasamda

Haluk Topaloğlu hacettepe çocuk hastahanesindedir.Çapada değildir.Diğerleri Çapadadır.Şu doktor diğerlerinden iyi deniyorda neye göre iyi ben anlamıyorum.O doktorlara giden iyileşmişte diğerlerimi iyileşmemiş.Sonuçta teşhis konmuş.Dünya üzerinde henüz bu hastalıkla ilgili bir tedavi yok.Kortizon veriliyor.Fizik tedavi yapılıyor.sanırım büyük oğlunuzada ikiside uygulanıyordur. Başka hangi doktora giderseniz gidin şu an başka yapacağı birşey yok.Dünyada birçok bilim adamı bu konuda çalışıyor.Bir tedavi geliştirilmesi yakındır.O zaman dokuzeylül doktorlarınında bundan anında haberdar olacağı muhakkak.Ben onyedi yıldır bu hastalıkla ilgiliyim.Dünyanın heryeri ile iletişim kurdum.Size önerim bir yere kımıldamayın.Fizik tedavi hareketlerini yaptırın (aşırıya kaçmadan) kortizon önerildiyse devam edin,önerilmediyse bu konuyu doktorunuzla konuşun,hastalığı yavaşlattığı söyleniyor.Kemik sağlığı ve skolyoz gelişimi konusunda dikkatli olun.Başka birşeye gerek yok.Çocuklarınız küçük bir tedavi mutlaka yetişir onlara.

Sakin bana engelliler kizmasin bende oglumun durumunda sabirli degilim hemde hic anca kendimi yedim bitirdim cok kötüyüm cahilligimin bedelini ödüyor oglum hata yapmasaydim böyle olmayacakti keke dogumun ne demek oldugunu iyice arastirsaydim ben görevimi yapasaydimda oglum engelli olsaydi bu kadar üzülmezdim

izkasder başkanı sayın türe tunçbay ile telefonda görüştüm çocukları kendisine getirip muayene etmesi için randevu istedim ama durumu detaylı anlatınca ve sonuçlardaki bazı degerleri de söyleyince bana getirmene gerek yok dedi amerikaya da gitsen değişen bişe olmıcak dedi

kardeşiminde eylül 2009da yaklaşık 30 dk kalbi durdu kalpten ameliyatlığı olduğu için ve kasılma üst bölgede olduğu için hiç bir cerrahi yöntem uygulayamıyorlar.Türkiyede bulunan tüm kas gevşeticileri ve yurt dışından da 2 tane ilaç kullanmamıza rağmen kasılma durmadı tam olarak.Ayrıca 3 ay fizik tedavide yatmamıza rağmen bir sonuç alamadık.Bildiğiniz başka bir yöntem varsa paylaşırsanız sevinirim

benimde oglum kas hastası sizinle tanışıp bil alış verişi yapabilirmiyiz...şimdiden teşekkürler

Hayırlı günler şuan gitmekte olduğunuz tedavi amaclı teşhis ıyi yapan bir hastane dr tavsiyesi var mı bildiğiniz

Üst Alt