Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastalığı için önerebileceğiniz bir doktor var mı?

Konular
7
Reaksiyonlar
1
selamlar.bursada yada nerde olursa olsun kas hastalıgında iyi olan doktorlar yada prof ler varmı ?? ben polimiyozit hastasıyım.iilakine baskılayıcı tedavi olupta iyi olan vardır?? önerebileceğiniz doktor yada hastane ..fakülte varmı ??

belki zaten duymuşsundur ama duymadıysan kesin duyacaksın haluk topaloğlu ismini ama sakın yanına gitmeyi koy kenara adını duyduğunda başını bile çevirme TECRÜBE İLE SABİT.

Merhaba benim oğlumda kas hastası. kas hastalıklarında tanıdığım en iyi doktor Haluk TOPALOĞLU Ankara hacettepe hastanesinde prof. kas hastalıklarında birçok araştırma yapmış ve dünyada birçok ödül almıştır tavsiye ederim

ben bursa uludağ üniversitesi prof.necdet karlı ya gidiyorum.memnunum

özel muaneye gidip 500 tl bayılmada hangi doktora gidersen git yapılacak bişey varsa asistan dr. bile yapar yapılcak bişey yoksa profösörü bırak ordiyanus bile bişey yapamaz diyeceği şu an tedavisi yok çalışmalar sürüyor :D

Haluk topaloglu.. evet. Benim teshisimi koymustu 37 yil evvel. Ama sevmem onu. Insan 3 yasini hatirlar mi? 3 yasimda benden,beni bayiltmadan canli canlı bacagimdanparca aldığını hatırlıyorum. Öyle böyle bir acı değildi. Belki iyi hir doktor ama ben zerre kadar sevmem. Ayrıca 5 yil kadar önce özel muayene ücreti 400 liraydı.

Üst Alt