Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kas hastalığı problemlerini minimuma indirmek için önerilerinizi yazar mısınız?
Merhaba Arkadaşlar aramızda kas hastalığı olup da bu rahatsızlığının verdiği zararları(yüzme, fittness, vb. çeşitli sporlarla)en aza indirenler var mı?(bu arada benim rahatsızlığım metabolik miyopati)
Tanıma çapadan metabolik miyopati diyorlar daha da özel olarak bir tanı konuluyor mu onu bilemiyorum tabi. Ben 1 aydır yüzmeye gidiyorum 1 ay olmasına rağmen kendimi iyi hissediyorum ve diğer kardeşlerin de eğer spor vb. yapıyorlarsa kendilerinde ne gibi değişiklikler gözlemlediklerini merak ediyorum.
Evet bazı hastalıklar için önerilen spor egzersiz vs hepsi var.Ama psikolojik olarakta hastalığımızı daha az seviyede tutabiliriz.Mesela haftada bir kez dışarı çıkıyormuşçasına güzel giyinmek,kendimize özen göstermek eminim daha iyi hissettirecektir bize.
Sma tip 2.Kas hastalığı kardeşim.Şükür halime.Yavaş seyireden bir hastalık.Ama yürüyemiyorum.Daha doğrusu hiç yürümedim.Sorarsan yaşamak çok güzel.Eğlenceli ve trolsen herşeyden zevk alıyorsun ))
Allah gönlüne göre versin inşallah kardeşim inşallah hepimiz şifa buluruz Rabbim yardımcımız olsun. Hayat üzülmek için çok kısa o yüzden her zaman eğlenmeli ve gülmeliyiz. Sağlıcakla kal