Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastalığının genetik olması ve çocukta ortaya çıkması..?

ayselseker

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim oğlum iki yaşinda. çocuğumu doktora götürdüm tesadüfen, kas hastası olduğunu öğrendim. bu hastalık benim kardeşimde de vardı. genetik olduğunu söylediler ve ne yapcağımı bilmiorum.
yardımcı olursanız sevinirim.bu hastalığın kesin bir ilacı varmı

dilerimki sağlıklı olarak büyürken görürsünüz.
bende tesadüfen kan tahlili sırasında öğrendim hem kendimin hem ortanca oğlumun kas hastası olduğunu (miyopati)bu ayın 27.sinde tam bi tetkik yapacaklar tüm aile üyelerine ama kas hastalağının bana söledikleri bilinen kesin bi tedavisinin olmadığı.

benim ağrılarımı çok yorulduğum zaman olur. o zaman nane yağı, biberyağı, avakadoyağı ve yılanyağı karışımından sürüyor, biraz olsun rahatllıyorum.

Hastalığın genetik olduğunu söylüyor doktorlar ancak araştırmalarım sonucunda ne ailemde nede sülalemde böyle bir hastalık benden başka kimsede yok ayrıca genetik test bile yaptırdım ve hastalık çıkmadı.......

benim kardeşimdede var yaşı 15 ben 20 yaşımdayım bendede olma ihtimali varmı yada küçük kardeşimde oda 4 yaşında bizim çocuklarımızda felan torunlarımızda yani kesin genetik bir şeymi bu?

Üst Alt