Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastalıkları hakkında son gelişmeler nelerdir?

mert97

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
herkese geçmiş olsun arkadaşlar hepimizin bildiği üzere kas hastalıkları genelde genetik hastalıklardır ve henüz tedavisi yok inşallah en yakın zamanda bulunur ben tedavisindeki arıştırmaları internetten araştırdım fakat son yazıların hepsi eski tarihlerde yayınlanmış sizden ricam kas hastalıklarının tedavisi hakkında son gelişmeleri bildiğiniz kadarıyla aktarmanız şimdiden herkese teşekürler

mert97

O kadar geniş bir yelpaze ki, hangisini soruyorsunuz? 100'lerce tipi var?

örneğin dmd hastalığı bu hastalık hakkında internette aradığıma göre 2015 ten bu yana yeni bi gelişme yok ve araştırmaların sürdüğünden şüpheliyim bu kadar iyi bir haber bekliyor sizin bi bilginiz varmı

atom_bombası

Linki tıkladığınızda bir liste geliyor ekrana. Orada devam edenlere bakabilirsiniz. Dil bilmek lazım biraz. Zira kaynaklar genelde İngilizce.

Polinöropati hakkında bildiğim kadarıyla çok fazla çalışma var ama çalışmaların sonuçları hakkında emin değilim. Son zamanlarda kök hücre,biorezonans gibi çalışmalar var onun dışında IVIG serum benzeri tedavi çalışmalarıda var diye biliyorum umarım faydalı olur. Geçmiş olsun.

ece98

Bu konuda söyleyebileceğim bir hususu ifade etmek isterim: FDA, EMA onayı yoksa ya da geçerli bilimsel hakemli dergilerde makalesi yayımlanmamışsa asla itibar etmeyiniz.

(fsh)Facio-Scapulo-Humeral Dystrophy Var Bende Pek Anlamadım Ama Sanırım Çalışmalara Devam Ediliyor.

Üst Alt