Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastası aileleri ve hastaları sakın dolandırıcıların tuzağına düşmeyin!

minimini

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Telefonla dolandırıcılığa dikkat!

Türkiye Genelinde Dikkat edilmesi gereken bir husus var.

"Çeşitli tedavi çalışmalarının olduğu ve bu çalışmaların fayda sağladığı ıspatlanmıştır. Sizlerde bu çalışmalara katılmak ve fayda görmek ister misiniz. Bu isteğiniz 4000 dolar özel sigorta ve 25000 tl tedavi parası vardır. "

diyerek arayan karşınıza çıkan bir şekilde sizlere ulaşan olursa LÜTFEN İNANMAYIN LÜTFEN PARANIZI VERMEYİN.

şu sıralar özellikle ANTALYA Bölgesinde bu tarz ifadelerle kas hastası ailelerden para alan ve izini kaybettiren şahısların olduğu haberleri gelmekte. daha öncede bu tarz olayların olduğu ve ailelerin dolandırıldığı bilinmektedir.

Bu hastalıkla ilgili çalışmalar var evet ama şuan için uygulama yapılan herhangi bir hastane ve doktor yoktur. Biz kas hastalarını koruyucu aileler derneği olarak bu işin takipçisiyiz.

Lütfen hastalığımızı fırsata çevirmeye çalışanlara karşı dikkatli olun.

Benim de ailem ne zaman böyle bir haber duysa hemen denemeden ne zarar olur diyor. Ben genetik hastalıklarda ancak tıbbi çözüm olur dedikçe beni cimrilikle suçlarlar. Ben de çaresi olsa iyileşen insanlar mutlaka olurdu diyorum onlara

Üst Alt