Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastası babamın omuriliği hasar gördü ve tuvalete çıkamıyor..?

sputnik

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar hasta babam için yazıyorum kendisi bir kaç ay evvel akülü sandalyesinden düştü ve omurilikte kırık yada hasar oluşmuş T-7 kendisi aynı zamanda kas hastasıydı. Doktorlar ameliyat yapmadılar dolayısı ile çok acı çekiyor ama aynı zamanda tuvaletini de yapamıyor bu durumda ne yapmak gerek !

bu kesin işe yararmı acaba evet büyük tuvaletini yapamıyor hasta açıkcası 15 gün oldu en son hastahende lavma yapmışlardı.

walla inan bende 3 gün üst üste çıkamıyordum. tuvalet esnasında makatta kanama oluyordu. Sonra bu ilacı düzenli kullandıktan sonra normale döndü. ilaçla ilgili yukarıda link vermiştim oradan da detaylı bir şekilde okuyabilirsiniz.

eyvallah bir deneyelim olmadı hastaneye kaldırırız

İlaç tavsiyesinde zaten bulunulmuş.
o zaman ben de ELMA'yı tavsiye edeyim. her sabah aç karnına 3 elmayı rondodan geçirip yedirin. tabi eğer ısırarak yemek zor gelmezse ısırıp da yenebilir. ama ben rondodan çekip bebek maması gibi daha kolay yiyorum :) hem daha birçok faydası var elmanın. lütfen bkz: google=elmanın besin değeri ve faydaları...

her sabah yediğinizde bir süre sonra tamamen düzene giriyor zaten hamdolsun.

Allah şifa versin, çok geçmiş olsun!

Yalnız, unutmamak lazım ki bu tür barsak çalıştıran ilaçların sürekli kullanımı çok zararlıdır. Barsağın kronik şekilde tembelleşmesine neden olurlar ve bir süre sonra bu ilaçlar da fayda etmez...

Allah acil şifa versin babanızın başına olabilecek en kötüsü gelmiş hem kas hastası olup hem omur ilik felci olmak çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun..
tuvalete cıkamama nedenini omur ilik zedelenmesinden kaynaklı his kaybından olduğunu düşünüyorum tuvalet hissi ve ıkınma gücü olmadığından yapamıyordur
bence önce bir hastaneden bunun için eğitimini alması gerekmekdedir ve yemesine içmesine cok dikkat etmesi lazım sıvı şeyler tüketip metobolizmayı calışdıran yiyecekler tüketmesi lazım bu yiyeceklerden örnek olarak kuru kayısı,yoğurt,elma bunlar metebolizmayı çalışdıran yiyecekler.

yorumlarınız için teşekürler henüz ihtiyacını karşılayamadı bugün X-M adında bir laksatif ilaç içti ancak bir gelişme yok. Sanırım acile gitmesi gerekecek

Üst Alt