Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastası kızım için evde bakım maaşı alabilir miyiz?

Zellandali

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba kalem hanım evde bakım için başvuracağım kızım ve ben yaşıyorum 300 tl nafaka alıyorum. Babamdan maaş alıyorum kızım kas hastası havuz ona iyi geliyor havuza da gönderiyorum büyük katkısı olur szce engellyrmu e devlette böle yazıyo
Aylık
1940.43
Ek Ödeme
77.62
Banka Adı
-----------
Banka Şubesi
------------
Son Ödenen Dönem
9/2019
Son Ödenen Aylık
1940.43
Son Ödenen Ek Ödeme
77.62
Son Ödenen Aylık Fark
-
Son Ödenen Ek Ödeme Fark
-
Son Ödenen Dönem Borç
26.74
Son Ödenen Net Tutar
1991.31

sizce başvurabilirmiyim

Lütfen @Kalem hanım

Zellandali
kas hastası oldug için tam bagımlı raporu vardır
1991 (maaş) + 300 (nafaka) : 2291
2291 (hane geliri) / 2 (hane kişi sayısı) : 1145,5
1209 - 1145,5 : 63,5 lira ile ebm alabiliyorsunuz başvurunuzu yapın
babanızdan aldıgınız yetım maaşı ve nafakadan başka herhangi bir gelirniz yoksa alırsınız ama bu dedıklerımden başka 63 liralık bile fazladan bi geliriziz varsa ebm alamazsınız

merhaba sadece kızımın babası arada gönlü olursa para gönderiyoruz 300 tl dışında bu etkilermi

e devletten geliri öğrenebilirler demi kağıtı çıkarıp onlaramı götürrücem

-mka s.a nasılsın hemso ?Ya ben bugün maaşı iptal ettirdim annemin sağlık problemi dolayisiyla. Anneme şimdi ne kadar maaş yatar bir ay mi yatar bir buçuk aylık mi bilgin var mi?

Zellandali
sizn gelir zaten başvuru yaptıgınızda verdıklerı belgeye işlenıyo ne var ne yoksa .banka tapu gibi bazı kurumlardan mal beyanı alıyounuz bu belgede herşey görunuyor.bunun harıcı başvuru sonucu eve heyet geliyo incelemeye ve sorular soruyolar.size başka gelirinizin olup olmadıgınıda sorarlar siz nafaka harici kafası eserse arada ufak tefek parada gönderıo derssınız.ufak mıktarsa herzamanda göndermıyosa heyet göz yumabılıo duruma.burda her şey heyete kalmış.

sizin e devlet bilgilerinize giremezler.sadece dedıgım gibi başvuru sirasında dolaşıp ilgili kurumlara (banka, beeldıye tapu il/yada ilçe tarım müd. gibi)onaylatmanız için belge verıolar o belge sizin mal varlıgınızı gösterir.

Mücahit01
Aleykümselam.saol hemşo.maaşlar eyın 13.de yatıyor.bayram dıe bu ay ayın 9.da aldın.ebm de önce bakım sonra maaş oldugu için.bayramda aldıgn maaş temmuz ayının maaşı idi sen 24 ağustosda maaşı kestırdıgın için ağustosta kaç gün bakım ettin 24 gün o yüzden sana 1,5 aylık değil de eylül de ağustosda baktıgın süre olan 24 günlük ödenır normalı bu ama 1 aylıkda verebilirler.

-mka saolasin hemso bayan arkadaşta öyle söyledi 24 günlük yatar diye kısmet artık.yine 14 üne yatar demi bana her ay o tarihte yatıyordu bu ay da öyle yatar sanırım ?

Mücahit01

bana 13.de yatıo sözde ama 18 inde alabiliom.sen her ay kaçında aldı isen gene aynı alırsın farklı bişi olmaz

Üst Alt