Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastası (LGMD) olup ehliyet alan var mı?

ılgınnehir1

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
LGMD kas hastasıyım B sınıfı ehliyetim var ÖTV indirimli araç almak istiyorum fakat kas hastalarına ehliyet alırken sıkıntı çıkarıyorlar diye duyumlar aldığım için tedirginlik yaşıyorum.Benim gibi kas hastası olan arkadaşlara sesleniyorum ehliyet almakta sıkıntı yaşadınız mı neler yapmam gerekiyor. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Bende bmd hastasıyım.eylül ayında yeni tip ehliyetimi aldım.1 yıl kontrol şartıyla veriyorlar.sağlık durumunuz iyiyse bu süre uzatılabilir.aile hekimi ordan devlet hastanesi nöroloji doktoru muayene ediyor.o karar veriyor sürücü olur ve kaç yılda muayeneyi ordan il sağlık kurulu onlarda hangi tertibatı kullanacağını belirliyor.sana tavsiyem işlemlere başlamadan devlet hastanesinin nöroloji doktoruna muayene ol görüş al aksi takdirde sürücü olamaz derse ehliyetinde gider.

Cahit Gönen in söylediği aynı işlemleri yaparak Mayıs ayında bende aldım ehliyeti

Üst Alt