Merhaba H sınıfı ehliyetim var ve sağlık kurulu raporum yakında dolacak. Son zamanlarda kas hastalığı olup doktora gidip olumsuz olayla karşılaşan oldu mu? Ben en son süreli raporumu emniyete vermiştim şimdi yeni rapor alırken hiç özel tertibatlı araç kullanır falan yazdırmasam direk normal rapor yeniler gibi yenilesem ne olur. Yani emniyete yeni rapor götürmeden yeni nesil ehliyete geçene kadar mevcut h sınıfı ehliyetimi kullansam ne olur emniyetteki özel tertibatlı araç kullanır yazan engelli sağlık kurulu raporum yakında doluyor.
Bir diğer konu bana sürücü olamazsın derlerse ne yapacağım ben zar zor adım atıyorum araç olmadan 100 m ilerideki bir yere gitmem imkansız ve çalışıyorum da araç olmadan işe gitmem dışarı çıkmam imkansız elden kumandalı gaz fren tertibatı ile 4 senedir kazasız belasız kullandım kullanıyorum çok şükür hatta gaza ayakla pedala basarak kullanıyorum bir tek frene elden kolu çekerek yapıyorum. Ehliyetim elimden alınırsa Benim iş hayatım sosyal hayatım tüm aktivitem biter. Ama doktorlar duygusuz davranabiliyorlar halbuki benim aracıma binse çok güzel kullandığımı görecekler ama bazıları direk kafadan sen kas hastasısın sana ehliyet veremem diyebiliyor böyle bir durumda ne yapabilirim lütfen cevap verir misiniz düşünmekten korkmaktan psikolojim bozulacak çünkü o araba benim her şeyim o araba olmazsa ben ölürüm ben biterim![Yüksek sesle ağlayan yüz :sob: 😭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/7.0/png/unicode/64/1f62d.png)
Bir diğer konu bana sürücü olamazsın derlerse ne yapacağım ben zar zor adım atıyorum araç olmadan 100 m ilerideki bir yere gitmem imkansız ve çalışıyorum da araç olmadan işe gitmem dışarı çıkmam imkansız elden kumandalı gaz fren tertibatı ile 4 senedir kazasız belasız kullandım kullanıyorum çok şükür hatta gaza ayakla pedala basarak kullanıyorum bir tek frene elden kolu çekerek yapıyorum. Ehliyetim elimden alınırsa Benim iş hayatım sosyal hayatım tüm aktivitem biter. Ama doktorlar duygusuz davranabiliyorlar halbuki benim aracıma binse çok güzel kullandığımı görecekler ama bazıları direk kafadan sen kas hastasısın sana ehliyet veremem diyebiliyor böyle bir durumda ne yapabilirim lütfen cevap verir misiniz düşünmekten korkmaktan psikolojim bozulacak çünkü o araba benim her şeyim o araba olmazsa ben ölürüm ben biterim
![Yüksek sesle ağlayan yüz :sob: 😭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/7.0/png/unicode/64/1f62d.png)