Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastası olmam Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda göreve başlamama mani olur mu?!

ilknurBasoğlu

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. Forumda biri yazmış. Kara Kuvvetleri Komutanlığı tayinim çıktığı halde SMA hastalığı kas hastası olup ilerleme durumu olduğundan Engelli memur olamaz diyip tayinini red etmişler. Arkadaşlar Hava kuvvetlerini yazmayı düşünüyordum şuan tereddüt ediyorum kas hastası olanlar engelli memur olamaz mı lütfen biri aydınlatsın

ilknurBasoğlu

Bir arkadaşım Charcot-Marie-Tooth (CMT) hastalığı tanısı ile çalışıyordu ve emekli olmak üzeredir. Kasımpaşa Hastanesi sonra da başka bir yerde sanırım devam etti ve bir sorun olmamıştı. Bu konu idare mahkemesinden döner, dönmesi de gerekir

Ekpss ye girme şartlarını taşıyorsanız atandığınız kurum size senin engelin olur seninki olmaz diye bir şart koşamaz. Tsk da her türden engelli çalışıyor endişe etmeyin.

İşbilmez yönetici her kurumda olduğu gibi TSKda da mevcut. 2013 yılında zihinsel engelli bir memur arkadaşımızı kanunsuz bir sınava tabii tutup işten çıkarmışlardı. Avukat tutup mahkemeye verdik geriye dönük tüm haklarını alacak şekilde tekrar memuriyete döndü. Hangi kuruma atanırsanız atanın bu tip olumsuzluklar karşınıza çıkacaktır tabii olduğunuz kanun ve yönetmeliklere iyi hakim olursanız keyfinizi kimse kimse kaçıramaz.

Bu konu kafamı çok karıştırdı. Bende Hava kuvvetlerine yerleştim. Crohn hastalığı sıkıntı olur mu ki?

Üst Alt