Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastası olup herbalife bitkisel ilaç kullanan var mı?

jetset

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben müsküler distrofi kas hastasıyım 25 yaşında yaklaşık 12 yıldır sandalyedeyim en son 8 yaşında doktora gitmeyi brakdım ondan sonra ne bir ilaç nede başka birşey kullandım

geçenlerde arkadaşın tavsiyesi vede ısrarı sonucu herbalife bitkisel ilaçlara başladım 1 vitamin tableti,1 omega3 birde shake denilen toz karışımı olmak üzere 3 ürün.

doktor'a danışdım bizim onayladığımız bişey değil ama yinede bir dene dikkat et yüksek dozda kullanırsan böbrek yetmezliğine yol acabilir dedi

aranızda herbalife ürünlerinden kullanan veya bilgisi olan varmı? paylaşırsa sevinirim ...

Valla ben kullandım biraz. Gelen "Otçu" ekip tamamen bir umut taciriydi. Yanlarında bir eleman vardı ben musküler distrofi hastasıydım herbalife kullandım iyileştim palavraları filan sallıyordu.
"İnanmam abi bana rapor getir alıp kullanayım" dedim. 3-5 gün sonra yine otçu tayfası geldi.
Bu sefer elinde bir dosya dolusu rapor içinde doktordan alınmış(ki o da kesin bunların ekiptendir) musküler distrofi hastası istirahat etmesi gerek" diye 20-30 adet izin raporuydu. Ben biyopsi raporu istiyordum. Biyopsi yapmadıklarını söyledi(?). Büyüğünden küçüğüne hepsi gözümün içine bakıp Allah aşkına al da payımıza düşeni götürelim bakışları atıyorlardı.
Neyse alalım 1 aylık dedim hangi türünü aldığımı unuttum ama 4-5 kutu en yüksek formula'dan aldık.
Bu karışımların etkisi sadece enerji veriyor olması. Biraz da kilo verdirdi. Verdiği enerjiyi ve kiloyu da günde 8-10 kez tuvalet ihtiyacına gitmek zorunda kaldığım için kaybettim. Günde 2 litre su içme zorunluluğunu söylemişlerdir sana da.
Sadede gelirsek bu herbalife'ın enerji verdiği doğru. Hatta şekeri düşürme olayı da bir bakıma doğru. Bence bunlara vereceğin parayı yararlı gıdalar tüketerek harca ve enerjini daha doğal yolllardan al.
Son olarak sana bunu tavsiye eden arkadaşla bence mesafeni koru. İşe yaramayacağını bile bile bir ürünü arkadaşa ısrarla satmak etik değil. Bu adamların ilk stratejisi ürünü satmak 2. strateji seni ortak yapmak. En alttan başlıyor ve çevrende ki herkese tavsiye edip satmaya çalışıyorsun ürünleri.

Aşağıda ki linklere bir gözat istersen. Videoyu kesin izle.
Her Boku Bilen Adam: Previously on Herbalife
Her Boku Bilen Adam: Herbalife ile Beynimi Aşağı Kontrol Ettim

amann jetset sakın o ürünü kullanayım deme ben zayıflamak amacıyla kullandım şimdi miğdemden rahatsızım sadece 3 hafta kullanmama rağmen miğdem mahfoldu aman diyeyim....

Bende kullandım ozaman sadalyede değildim, ama pek faydasını gördüğümü söyleyemem görsem şuan sandyede olmazdım heralde ;);) hepsi yalan.

paylaşımın için teşekkürler arkadaşım bana ilk başda söyledikleri 1 ayda mucize bekleme 5-6 ayda kollarını kaldırabilir hatta bikaç yılda yürüyebilirsin dediler örneklerden bahsettiler kullanan kişilerin dinçliğinden bi çok hastalıkdan kurtulduğundan ... aynen söylediğim gibi günde en az 2 litre su içeceksin suyun önemi büyük falan filan...
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

ben bu ürünü kullanmadan önce günde 1-2 bardak su içerdim şimdi 12- 13 bardak su tüketiyorum ve wc mesken tutuyorum :)) doktorun tavsiyesi kafama yatar oldu böbrek yetmezliği... bakalım ilerleyen günlerde neler olacak...

Böyle kaç bitkisel olsun gerek başka olsun, hemde daha yürüyebiliyorken milyarlarım gitti isimlerini saysam olmaz şimdi.
hele birisinden garanti veripte iyileşmeyi göremeyince ne mücadeleyle verdiğim paraları geri bile almıştım.
Ee bana söz vermişlerdi yürüyemez olmıcan diye, dedikleri gibi olmadı bende bastım feryadı, :):);) iyi yapmışım dimi ama.;) afferim bana ;);)

iyi yapmışsın valla bende bu konuyu açmakla iyi yapmışım yoksa aylarca saf saf kullanmaya devam edecekdim ürünler bittikden sonra birdaha kullanmayacam...

ebediyata kardeşim verdiğin linki okudum orda birşey daha dikkatimi çekdi o bahsedilen adamlardan birinin ismi kayserili osman s. bende bu ilaçları o osman s. soy adını tam söylemeyim o adamdan aldım artık bilemiyorum isim benzerliğimidir aynı kişimidir ...

:) jetset valla bilmiyorum artık Osman S. aynı kişi midir. Eğer videoyu izlediysen garip insanlar topluluğu olduğunu görürsün bu kişilerin.

jetset;

arkadaşlar,sizler otlardan falan medet ummayın
unutmayın bu hastalığın tedavisi yok...
ben müsküler distrofi hastasıyım yaşım 46 ve yürüyorum
neden yürüyorum biliyormususnuz?
bu hastalığın en büyük düşmanı egzersiz...sabah öğle akşam,çok değil 15 er dakika egzersiz yapın...hastalık ilerlemez...

çoğu kas hastası egzersiz yapmıyor
üşeniyor
amannnn ne olacak diyor
daha sonra sandalyeye mahküm olunca iş işten geçiyor...bu beden bizim ve iyi kullanmamaız lazım...sigaradan uzakdurmak lazım....sigara özellikle bize çok zararlı,göğüskafesini daraltır
mazallaahhh attaa gideriz...hayata pozitif bakmak
sosyal olmak,
egzersizden vaz geçmemek
temiz hava
düzenli uyku
düzenli yemek
bunları yaparsanız inananın daha iyi olursunuz...otlardan falan medet ummayın....

bana bu ürünleri satmak isteyenlere tek cevabım,eğer faydasını görürde yürür,koşar daha sonra uluslararası maratonlara katılabilirsem,oradan kazandığım paralarla ücretinizi öderim:) yoksaaaa benden tek kuruş çalışmaz size. nasılsa garanti etmiyorlar mı,haksızmıyım?

merhaba arkadaşlar bende müskuler distrofi hastasıyım 2 ay öncesine kadar yürüyordum ama kısa mesafeler şimdi biraz daha az yürüyebiliyorum. tabi çok aşırı hareket etmek etkiliyor. birde ayaklarımda kasılmalar oluyor acaba benim gibi müskuler distrofi hastası olupta bu gibi şikayetleri olan varmı?

doktorum ilaçları değiştirdi bakalım faydası olacak mı bilmiyorum daha hiç kullanmaya başlamadım.

hangi ialaçları içtiğinizi de yazsaydınız ya ibrahim bey ii olurdu lütfen arkadaşlar bn de kas haSTASIYIM SADECE QENZİM VE LA CARNİTİNEKULANIYORUMM KULLAN VARSA YAZARSA SEVİNİRİM FAYDASI VARMI ACABA ...

mihrimah hanım kullandığım ilaçlar carnitene- falantadin ( doktorum değiştirdi deltacortril olarak)- cal d vida- birde miyde koruyucu var. sizin hastalığınız durumu ne yürüyebiliyormusunuz...

evet bn yüreyebiliyorum ama ilersi ne olur muama bana önerilen hareket ama onuda çok yapmıyorumm kas biyopsisi oldum ama sonuç vermediii durum bu

bu sıkıntıları yaşayanlara şunu diyeyim kas erimesi çok spesifik yönleri olan bir rahatsızlık dolayısı ile metabolizmayı hızlandırıcı ilaçlar ki herbalife gibi bitkisel ürünler zayıflama odaklı ürünlerdir ve ileriye dönük olumsuz etkileri olabilir kanımca önermiyorum daha çok metabolizmayı yavaşlatan ilaçlar rahatsızlığın ilerlemesini yavaşlatabilir spor ve egzersize gelirsek güncelde bunlara özel vakit ayırıp çalışmak yerine güne yaymak ve hareketleri oldukça çeşitli tutmak işe yarar qoenzim ve carnitinde yararlı olabilir carnitini kırmızı et yiyerekte alabilirsiniz

hımm teşekürler supitnik önerileriniz ve paylaşımlarınız için dikkat edicem bnde...

arkadaşlar SLM BN OĞLUMA MULTİVİTAMİN kullanıyorum faydasını gördüm şimdilik oğlum 4 yaşında DMD hastası hiç merdivn çıkamıyodu multivitaminden sonra azda olsun kendini zorladı bilmemki benmi yalnış düsünüyorum

arkadaşlar herbelife zayıflatma yada kilo almak için kullanılmaz.herbalife ek gıda takviyesidir bitkiseldir protein vardır ve proteinde vicudumuz yapı taşıdır .kişiye göre proğram hazırlanıp kişinin ihtiyacı belirlenir.ürünler bu şekilde tüketilir.kafana göre herbalif ürünlerini tüketemesinzi.ancak bir uzman tarafından takip edlmek süreti ile olur bu .nedenine gelince kişi kilo alayım derken zayıflayabilir veya kilo alabilir.herkez yiyebilir ve sakıncası yoktur.dediğim gibi yiyen kişi takip edilmeli mutlaka.şu an yediklerimiz hormonlu ve kimyasal.bunu hepimiz kabul ediyoruz.herbalife ürünlerinin mutfağında 155 tıp dr.var. bi kaçını gördüm ve konuştum.nerdenmi biliyorum çünki ben bu ürünleri yedim ikiz çocuklarımın ikisinede verdim 6 yıldırda yemeye devam ediyoruz çocuğum dawn sendromu ama doğru dürüst hasta olduğunu bilmem 6 yıldır ikiside öle.bağışıklık sistemini güçlendiriyor omega 3 veriyorum şeyhk veriyorum.yiyoruz yani çok memnunum. he hastalığı iyi edermi bilemiyorum.benim tiroidim vardı hiç birşeyim kalmadı ameliyat olacaktım bu durumda iken. kan sayımım çok düşüktü şu an çok yüksek. dr. şaşırıyor ve inanamıyor.ikizlerimde böle.yiyen bilir. yemeyen bilmez. herbalife karşı yapılan olumsuz konuşmaları hiç duymak istemem.çünki ben bu üründen meded buldum bu arada da 5 ayda 27 kilo verdim ve 40 santimde inceldim.bu işi yapıyormuyum hayır.ama ilk başlarda yaptım eğitimlerine katıldım .çünki çocuklarımada verecektim.bende işe yaradıysa onlarda da yarayabilir diye düşünmüştüm iyikide katılmışım.bu sayede çok arkadaşlarımın çocuklarının boğazından geçirdik.onlarda da sonuç aldık .iyiki varsın herbalife iyiki tanımışım seni.......

fiyat performans açısından kullanılması mantıklı ürün değil kas hastaları için.Hiçbir tedavi edici yönü yok tabiki de.Gayet dogal beslenerek de vücudunuz için gerekli olan vitamin proteinleri karşılayabilirisiniz.tabi maddi durum iyi ise bu ürünler kullanılabilir.

bir akrabam herbalife distribitörü,herbalife ürünleri ortalama % 50- 60 kâr ile satıldıgını da size söylemek isterim.

benim oğlum küçük olduğu için herşeyi yediremiyorum onun için bu ürünleri kullanıyorum

çokda iyi ediyorsun nevin kardeşim .zarar görmez mutlaka ama mutlaka fayda görür .yanlız size bu ürünü veren insan ile temasınızı kesmeyin lütven .olmadı bana yazın ben size yardımcı olurum allah çocuğunuza şifalar versin.hani nasıl yardımcı olalabilirsiniz diye sorarsanız eğer bende bu ürünler üzerine bi zamanlar eğitim aldım portekiz lizbonda yunanistanda ve tyürkiyenin bi çok bölgesinde eğitimlerine katıldım. Bu anlamda yardımcı olabilirim.eğer takip edilmiyorsanız .sağlıcakla kalın.

kullanmadığımız hiç bişey kalmadı diyebilirim kim ne için ilaç dediyse koştuk maddi ve manevi çok yıprandık artık işnanmıyorum böle şeylere

:(

canım çok geçmiş olsun ama umdunu kaybetmek yok umudsuz yaşanmaz çalışmalr var bak umarım ki çare olacak dertlerimize işallah ...

biz artık sona çok yaklaştık sanırım çalışmalar çalışmalr bi türlü sonuç alınamayam çalışmalardan umudum kalmadı

arkadaşlar gerçekten herbalife çok işe yaramakta bende kullandım ve faydasını görmekteyim çok güzel ve doğal bir ürün.

Üst Alt