Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kas hastası olup kollarındaki hareket kısıtlılığından dolayı ameliyat olan var mı?
yokdur herhalde.ne için olacakki ameliyatı .kasları uzatmanın amacı,maksatı olmaz.yogun fizik tedavi ile düzeltilir diyor benim fizyoterapist.çok olsa biraz fazla zaman alir.spor ile açilması en dogruus diyede ekledi.
geçmiş olsun
gezginemlak,kas hastalıklarında kasları fazla zorlamanın zararı olur diye biliyorum.Ayrıca hareket kabiliyetinin daha iyiye gitmesi gibi bir durum oluyor mu? Ben fizyoterapinin sadece mevcut durumun kötüleşmesini önlemek için gerekli oldugunu sanıyordum?
benim hastalıgım fsh ve ben amaliyat oldum omzumdan şimdi kolmu kaldırabiliyorum 3 ay oldu amaliyat olalı daha tama normala donemedim ama daha i
yi olcam cokta iti oluyor bilgilerinize
bende kas hastasıyım kollarım gergin yani dirseklerden (bisebs kasları) tam açılmıyor özellikle sol kolumda bayağı fazla ama ameliyat düşünmüyorum
kuvvetsiz olsada temel ihtiyaçlarımı görebiiliyorum... çünkü ameliyat demek uzun süre hareketsiz kalmaları demek buda güçsüzlüğün artması demek... ama ilerisi için bişey söyleyemem tabii ...