Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastası olup kollarındaki hareket kısıtlılığından dolayı ameliyat olan var mı?

yemre

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
merhabala

Kas hastası olup kollarındaki hareket kısıtlılığından dolayı ameliyat olan var mı?

yokdur herhalde.ne için olacakki ameliyatı .kasları uzatmanın amacı,maksatı olmaz.yogun fizik tedavi ile düzeltilir diyor benim fizyoterapist.çok olsa biraz fazla zaman alir.spor ile açilması en dogruus diyede ekledi.
geçmiş olsun

gezginemlak,kas hastalıklarında kasları fazla zorlamanın zararı olur diye biliyorum.Ayrıca hareket kabiliyetinin daha iyiye gitmesi gibi bir durum oluyor mu? Ben fizyoterapinin sadece mevcut durumun kötüleşmesini önlemek için gerekli oldugunu sanıyordum?

benim hastalıgım fsh ve ben amaliyat oldum omzumdan şimdi kolmu kaldırabiliyorum 3 ay oldu amaliyat olalı daha tama normala donemedim ama daha i
yi olcam cokta iti oluyor bilgilerinize

yemre;
kolun önceden nasıldı,biraz bilgi verir misin?

mesela çay bardağını hiçbir yerden destek almadan kaldırabiliyor muydun,amaliyattan sonra nasıl bir iyileşme oldu?

bende kas hastasıyım kollarım gergin yani dirseklerden (bisebs kasları) tam açılmıyor özellikle sol kolumda bayağı fazla ama ameliyat düşünmüyorum
kuvvetsiz olsada temel ihtiyaçlarımı görebiiliyorum... çünkü ameliyat demek uzun süre hareketsiz kalmaları demek buda güçsüzlüğün artması demek... ama ilerisi için bişey söyleyemem tabii ...

kardesim bunun ameliyati yok ben yillardir kollarini kaldiramiyorum

benim fizyoterapistim şoyle açikliyor durumu; egerki kas hastalıgı kotuye gitmiyorsa,yani çalişmalardan zarar görmüyorsanız bu demekdirki iyiye dogru gidiyorsunuz. bizler surekli kotuleşen bir hastalık taşiyoruz.ortası yok.ya iyiye dogru yada kotuye dogru.

geçmiş olsun.

Üst Alt