Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastası olup Mini Bike kondisyon bisikleti kullanan var mı?

qnurq

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaslar aranızda mini bike kondisyon bisikleti kullanan var mı
memnun mu
elettirikli mi oluyor

beni bilgilendirin tşrlerr

Google şunu buldu:
http://www.sport-tiedje.com/tr/sportsworld/mini_bike_electric.htm

Bunlar da resimler:
mini-bike_electric.jpg

mini-bike_electric_pc.jpg

almayı cok istedim ama turkiyemizde gereksiz yere cok pahalı..

Fiyatı :115,08 TL+ KDV
KDV Dahil :135,79 TLTek Çekim :129,00 TLHavale İle :129,00 TL ben almayı düşünüyorum ama kullanabilirmiyim bilmiyorum eletrikli olusu beni sevindirdi normal kondisyon bisikletini cok zorlanarak kullanıyorum ve yoruluyorum lütfen ilgilenin ve bana yazın :)

Ama sizin önerdiğinizde elektrikli olup olmadığı yazılmamış.. Görüntüsünde kordon falan da yok..:(

makethumb.aspx

qnurq;

hangi urun nerede bu fiyat? ebayde bile en ucuz 50 usd Amerika içi kargo
+ 70 usd civarı Turkiyeye kargo..
eger soylediğiniz urun motorlu ise bende dusunebilirim almayı

baben bencede sizin dediğiniz gibi bu urun motorlu değil, sadece gostergesi var :(

----------

bize gerekenler motorlu olanlar bunlar gibi
Product-20071225162458.jpg

MotorizedMiniBike.gif

of ya ben üzüldüm şimdi bu sitedeki minibikeye eletrikli dilmi diyorsunuz cok ümitlenmiştim ya peki türkiyede bu minibikeyi imal eden bir firma yokmu acaba en azından telefonla görüşüp bilgi alınırdı ne yapcam ben şimdi :((

----------

nova mrba sen bu resimleri hangi siteden aldın ??

turkiyede de satanlar var ama fiyatlar cok yuksek 400-500 euro civarı
ben bu resimleri google gorsellerden buldum

türkiyede satan bildigin adresler varsa yazarmısın ben acemiyim pc konusunda benim için araştırırmısınız arkadaslar tşrlerr

ben normal kondisyon bisikleti kullanıyorum ama elektrikli olanları tavsiye ederim onlarda kademe ayarı daha rahat oluyor. ünideyken bursumla almıştım 120 liraya.

Üst Alt