Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastası olup ne çeşit olduğunu bilinmeyen arkadaşlar var mı?

Konular
11
Reaksiyonlar
0
Kas hastası olup ne çeşit olduğunu bilinmeyen arkadaşlar var mı? Hastalık türünüz için tam teşhis Nerede ve nasıl konuldu bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba yağmurunisa hanım ben muskuler distrofi fsh tipi kas hastasıyım bana teşhis gata da konuldu.emg yapıldı kas biyopsisi yapıldı boylelikle teşhis konuldu.

Rica ederim yağmurnisa hanım bide ailemde olup olmadığını sordular benim ailemde taşıyanlar var bu hastalığı anne tarafında. Var

hacer demirbilek hanım anladım banada sordular tuhaf olan müsküler distrofi diyorlar türü ne dediğimde cevap yok

Banada kesin olmamakla beraber fsh tipi dendi çünkü yavas ilerleyen bir tipi ben liseyi bitirdim daha sonra halk eğitimin açtığı kurslara 13 yıl kadar devam ettim evlendim kursları bıraktım hastalğım da ilerledi hayatım zorlaştı ama çok şükür

Çok güzel sevindim sizin adınıza inşallah durmuştur hiç de ilerlemez en kısa zamanda da tedavi bulunur

Ülkemizde ne yazıkki bu hastalığın teşhisi ve özellikle tipinin belirlenmesinde bir çok yanlışlıklar yapılmakta.O yüzden emin olmak için bir kaç farklı merkezde yaptırmak gerekli.Aynı hastane kardeşim ve benim için bile farklı tip teşhisi yaptı.Bence ikimizin tipi de aynı..

Üst Alt