Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastasıyım ama teşhis konulamıyor..?

denizank

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkasaslar Ck degerim ve bi kac degerim yüksek cikiyor emg ve biyopside biseye rastlanmadi ..ank diskapi has.sonuc alamadin hacettepedeyim suan ama sonuc yok hala ..benim gibi olan arkadaşlar yada bu konuda bilgisi olan varsa yorumları bekliyorum ...

geçmiş olsun allah kolaylık versın zor anlaşılamamak

Sadece ck değerleri belirleyici değil ama kas hastalığı emg ve biyopsi ile belirlenir yani bu tetkiklerde kas hastalığına dair bir belirti yok ise ck değerlerinin başka hastalık yönünden belki değerlendirilmesi gerekebilir ? Kas hastalığından şüphelenmeniz için kendinizde hissettiğiniz belirtiler nedir acaba ?

arkadaşlar merhaba benım oglum 15 aylık biyopsi den cıkan sonuc dmd düshenne ıkıncı bebegımızı beklıyoruz oda 7 aylık ve erkek doktorlar yuzde 33 rısklı oldunu soyluyorlar ve o bebegı aldırmamı soyluyorlar cok caresız bı durumdayım genetık arastırmada bır delesyon sabtanmamıs suan nokta mutasyon yapılacak istb capada yalnıs sonucu 4 ay sonra alabılecekmısız eşim ve ben acaba nokat mutasyonunu özel bır labaratuarda yaptırsakmı dıye dusunuyoruz sonucu ozaman 1 ayda alacaz kararsız kaldık beklesekmı yoksa bı an once yaptırsakmı bızı bılgılendırırsenız sevınızır 0545 659 21 33 sımdıden tesekur ederım

bazı şeyler bizlere allah'ın lütfudur şükretmesini bilmek lazım. ve bebek aldırtmakta cinayetten farkı yoktur bence. şunu unutmayın size göre şer olarak görünen şey hayırdır aslında. allah cc. kulunun çekemeyeceği yükü yüklemez.

Tesekkur ederim okan bey zaten aldirmayi dusunmuyorum bebegimi hersey bir imtihan deyilmiki bu dunyada allaha sukur ve tevekul ve dua etmeden baska yapacak birseyimiz yok keske olsada yapsak allah yardimcimiz olsun hasta olan kardeslerimize abilerimizeallahtan sifa ve ailerinede sabir dilerim

Üst Alt