Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastasıyım. Engelli oranı ne verilmeli?

Yunus8540

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar hafif çoğunluk bacaklarımdan kas hastasıyım. Yokuşta, merdivenlerden 2-3 basamaktan sonra tutunarak çıkıyorum ast 95 alt 91 klor, kreatinin, b12 düşük heyetten rapor aldım kan degerlerine bakmadılar 2 doktar çok az muane ayak ustü belgelerime bakmadılar. Kan degerleri bakılıyormu normalde oran tahminen kaç olmalı? Teşekkürler şimdiden. %3 vermişler.

Son düzenleme:
Miyopati hastasıyım %3 verdiler

Hafif miyopati hastasıyım yokuşta ve merdivenlerde çok zorlanıyorum elime 10 kiloluk bişeyverseler tutunmadan çıkamam yürümem normal hastalıgım araştırmada daha iş için gitmiştim kan almadılar muane göz ve fizik baktı acelece normal hastası vardı gerisi gel imza attı sadece %3 verdiler ast 95 atl 91 klor/b12/kas erimesi olan bişey düsük oran normalmi iş görüşmesinde saglıktan almadıklarını söylediler. Napmalıyım sizce yazarsanın sevinirim Teşekkürler şimdiden.

Kas hastasıyım % 3 verdiler. Ne verilmeli sizce?

hafif miyopati hastasıyım yokuşta ve merdivenlerde çok zorlanıyorum elime 10 kiloluk bişeyverseler tutunmadan çıkamam yürümem normal hastalıgım araştırmada daha iş için gitmiştim kan almadılar muane göz ve fizik baktı acelece normal hastası vardı gerisi gel imza attı sadece %3 verdiler ast 95 alt 91 klor/b12/kas erimesi olan bişey düsük oran normalmi iş görüşmesinde saglıktan almadıklarını söylediler. Napmalıyım sizce yazarsanın sevinirim Teşekkürler şimdiden.

Üst Alt