Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastasıyım. Fitmax body fit oda bisikleti hakkında bilginiz var mı?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
MErhaba arkadaşlar.bir sey soracagım ...

bir tane alet var pasif egzersiz aleti ...elektirkli pedal.. .Fitmax body fit oda bisikleti 0 216 390 56 48 burdan bakabilirsiniz.

Sizce bu kas hastaları (benimki sma )için yaralı olur mu ? ya da herhangi bir zararı olur mu ? fizyoterapiye gitme imkanım yok...böyle bir sey almayı düşünüyorum...
fikirlerinizi paylasırsanız sevinirim ...

dizlik-hediyeli.png

Net bi bilgi olmayacak ama bu bisikleti bende düşünüyodum ama ne gibi bi yararı yada zararı olur bilmiyorum aslında bana mantıklı geliyor kullanan varsa özellikle de kas hastası olup kullanan varsa bilgi verse bende çok sevinirim

ben satın aldim kullanamadım.ayaklar patelde durmuyor düşüyor.evde saglik hizmeti başlayacak egerki soylelenler uygulanırsa ;dr. gerekli görürse eger size fizik tedaviyi evde yada sizi evden alip hastanede verecekler.aile hekiminize bilgi verin onların duzenleyecegi dosya sizin için çok onemlidir.
geçmiş olsun

bende sma kas hastasıyım. yaklaşık 2 aydır bu ev bisikletini kullanıyorum şu ana kadar bende bir sıkıntı yaşatmadı

Selamlar.Bende kas hastasıyım.Bisiklet aldım kullanamadım çok zorlandım.Bisiklet ancak sağlıklı kişilerin yapacağı spor.Ben yürüme bantı aldım onu en azından yavaş yavaş kullanabiliyorum.Denemeden almamak gerekiyor.

pedal kısmında kemer var ...o kemeri takmanıza ragmen mi düşüyor?

bu bısıkletten bendede var bende kas hastasıyım benım tanım da sma eevt kayma oluyo kemerlerı var ama fazla saglıklı deıl ıyı tutmuyor kemerler eger duzgun pozısyonda otutursan ve bırazda ayakta guc varsa kaymıyor emın olabılırsın...Bu aletle hem kol hem ayak calıstırılabılıor...zararına gelınce dha ben zararını gormedım zaten neden zararlı olsunkı sızı hareket ettırıyor...

Selam, arkadaşlar tekerlekli sandalyede oturarak kol ve ayak haraketin yapan güclü bir spor cihazı varmı?

DİPNOT: Fitmax body fit zayıf diye duydum.

Üst Alt