Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastasıyım, ilk defa rapor alacağım. Nelere dikkat etmem gerekiyor?

casper33

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
slm ben ilk kez rapor almak için hastaneye gittim nöroloji doktoru emg yaptı. Disferlinopati (kas hastasıyım) koldan %40 bacaktan % 40 veririz dedi. salı günü heyete gireceğim toplamda yüzde kaç verirler. ele % 40 ayağa % 40 toplamda kaç yapar. yaşım 20 ömss ye girmek istiyorum raporumda hangi ibarelerin yazması benim için iyi olur. beni aydınlatır mısınız

teşekkürler.peki askerlik konusu nasıl olacak direk raporla gitsem tamam mı yoksa askeri hasteneden de ayrıca rapor mu almam lazım muaf için

askerlik için askerlik şubesine gideceksin onlar seni askeri hastahaneye sevk ederler dışardan aldığın rapor askeriyede geçmez askerler seni muayene eder ve heyete sokarlar oradan muaf raporu alır çıkarsın kolay gelsin

askerlik kolay.seni askerlik şubesınden önce askeri hastaneye sevk ederler orada bi güzel muayene olursun emg ekk bide kan alıyorlar bunların sonucları bellı olana kadar artık kaç gün sürerse 5 gün 10 gün askeri hastanede kalıyorsun .sonuc açıklanınca sana 1 nüshasını baglı oldugn askerlik şubesıne verecegın belgelerınle askerlık dışı bırakıyorlar.halk tabırıyle çürüğe ayrılıyorsun.

Üst Alt