Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastasıyım, kilo aldım. Nasıl göbek eritirim?

casper33

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
Hastalığımdan dolayı yürümekte zorluk çekiyorum boyum 1.80 kilom 85 kilo aldım sürekli evde olduğum için. Göbek fazlası ile çıktı kilo yürümemi iyice zorlaştırıyor yememe dikkat ediyorum evde göbeğimi nasıl eritebilirim kas hastasının yabaliceği bir egzersiz yada bir elektronik alet falan önerebilirmisiniz?

kardeşim geçmiş olsun benimde oğlum kas hastası (müsküler distrofi) sizin hastalığın tanısı nedir acaba

Vibro shape titreşimli kemer pasif jimnastik için ideal bence. Gitti gidiyor da fiyatı 62 tl görünüyor.

Titreşimli kemer almak yerine düzenli beslenme ve spor yapmak yeterli olur.
Bol bol su tüketin.
Günde 3 öğün aksatmadan yemelisiniz.
Sabahları uyandığınızda bir bardak dahi olsa bile su için.
Bağırsaklarınızı çalıştırmaya yardımcı olur.
Mümkünse soğuk su olmasın yağları dondurucu etkisi olduğu söyleniyor.
Bununla birlikte öğle yemeğiniz de hafif yiyecekler tüketin.
Kola vb içeçeklerden uzak durun.
Çayda şekeri azaltın daha doğrusu üç beyazdan uzak durun.
Yemek ayrımı yapmadan hepsini yiyebilirsiniz.
Koca bir tabağı doldurmak yerine azar azar hepsinden yiyebilirsiniz.
Sadece az yemeye başlasanız bile kilo verebilirsiniz.
Spor içinde yapmanız gereken belli başlı hareketler var onlarıda googleye göbek eritme hareketleri yazarsanız videolu bir çok örnekleri ile karşılaşırsınız.
Bilgisayarın karşısına geçip onlarla birlikle hareketleri yapabilirsiniz kendinizi zorlamadan.

Bu arada çok geçmiş olsun. :))

spor ve diyet yapabilirsin başka türlü göbek erimez . spordan kastım ağırlık kaldırıp mekik şınav değil. yürüyüş yapmak gibi merdiven çıkmak gibi vs. kendini yormayacak şeyler yap bence

@gncali, kas hastası olduğunuzu bildiğimden pasif jimnastik için ideal olur demiştim. Ben kullandım, hoşuma gitti ancak siz bilirsiniz benimki sadece bir tavsiye.

Üst Alt