Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastasıyım. Rahatça araba kullanabiliyorum. Ehliyet alabilir miyim?

Yeltek

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Kas hastasıyım ellerimde güçsüzlük var ama Araba kullanırken videolarım var Ayrıca go kart kullanabiliyorum go kart kullananlar bilir direksiyonlu çok serttir gaz fren elinizde yapıyorsunuz Sizce ehliyet verirler mi

Kas hastaları ehliyet

Merhabalar bundan 5 yıl önce sanırım ehliyet almak için Gittiğim hastane bana bakmadan direk kas hastası olduğum için Red verdi araba sürerken videom var Sonra go kart sürüyorum bunun direksiyonlu çok ağırdır sürenler bilir buna rağmen gayet iyi süre biliyorum videolarım var Sizce tekrar başvurmalıyım ellerimde güçsüzlük var tabii ki ama kavraya biliyorum böyle olup da ehliyet alan var Sizce tekrar başvurmalı mıyım ve şu videoyu izlerseniz https://youtu.be/_Ts4M82LtgI

Yeltek

Yüzde kaç raporunuz var kac yaşındasınız durumunuz hangi boyutta biraz anlatır misiniz

Doğuştan kas hastasiyim yürüyebiliyorum ama merdiven falan tutunarak çıkıyorum 27 yaşında yim bu sene rapor aldım daha önceden ehliyetim vardi bunu değiştirmem gerekirmi bilgisi olan varmi

Yeltek

Bana da bu yıl ehliyet almak kısmet oldu. güçlü durun Bizim için lüks değil ihtiyaç ve özgürlük aracı olduğuna komisyonun ikna olmali senelik kontrol şartı ile alabilirsiniz deneyin derim

ben kas hastasıyım ehliyet için aile hekimine başvurdum beni göz ve nörolojiye sevk etti göz doktoru sürücü olur verdi nöroloji özel teşhislı araç kullanımı uygundur deyip komisyona sevk verdi haftaya belgelerimi sağlık kuruluna bırakıp sanırım bana komisyondan randevu verecekler sizce karar ne olur

komisyon buyuk ihtimal kas hastası diye olumsuz görecektir

josytickli direksiyon niye yapmıyorlar.Kas hastaları jostickle uçak bile kullanır.Farkındalık oluşturmak gerek firmalar istese çok rahat çözüm bulurlar

Ek olarak devlet kas hastalarına akülü sandalye bile vermiyor kullanamazsın diye bu hastalar ömrü boyunca akülü sandalye kullanıyor kendi parasıyla alıp.Kas hastalarına bakış,saçmalıklar komple değiştirilmesi gerek.

Son düzenleme:
Bende müsküler disrofi kas hastasıyım 33 sene araç kullandım kazam dahi olmadı Ehliyet değişimi yapalım dedik hastane heyeti kurula yolladan 2 hastane heyeti de sürücü olamaz raporu verdi neymiş kas hastaları araç kullanamazmış ne kadar kullanıyorum desekte derdimizi anlatamadım moral bozukluğundan aracıda sattık e devlet e bakıyorum Ehliyet aktif yeni araç almak için yeni tip Ehliyet lazım alamıyoruzda şimdi metro toplu taşıma ile işlerimizi hallediyoruz

Son düzenleme:
kötülük hakim kim kime kötülük yaparsa

Son düzenleme:
@undefined, aynen en kötüsüde o malesef
aldıgımızı korsan taksşye taga veriyoruz

hocam her birinize çok teşekkür ederim söyledikleriniz çok iyi oldu

Son düzenleme:
Üst Alt