Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastasıyım. Yatak yarası var. Pozisyon değiştirme ihtimalim yok. Ne yapmalıyım?

rhadamantya

Yeni Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
merhaba başa bela bir hastalık duchenne musküler distrofi hastasıyım sağ kalçam acayip kasınıyo oturmak için olan kemiğe doğru olan yerde kızarıklık var inanılmaz bir kaşıntı gelene gidene kaşıtıyom arada krem sürüyorum bacaklarım uzanmadığından yüz üstü yatamıyorum havalı yatak var 50 tl olanlardan yan atsam skalyoz var kaburgalar ağrıyo dizim hemen çat diye kırılıyo ağırlık gelince ne önerirsiniz benim için yara olan yerin üstüne yatmak zorundayım...

geçmiş olsun.zeytinyağında bekletilmiş KUDRET NARI kullan faydasını göreceksin inşaallah.

Çok geçmiş olsun, Kudret Narı, kantaron yağı, bactroban ve HALIBUT krem tavsiye edebilirim. Bir de sırt üstü de olsa yatarken oraya baskıyı azaltmak için bir simit koyarsanız o kısım baskı altından kurtulmuş olur. Unutmayın, havalı yatak plastik ve üzerinde yatınca havasızlıktan plastik terlemeye yol açıyor. Havalı yatağın üzerine ince çarşaf yerine pamuklu biraz daha kalın bir örtü ile kapatırsanız terlemeyi daha aza indirirsiniz...

Şu tür bir yatak çok işinize yarayabilir: http://www.engelliler.biz/forum/eng...asi-yapmayan-yatak-ariyorum-2.html#post897572

36_1230381578.jpg

Üst Alt