Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas romatizması için verilen sakatlık oranı kaçtır?

selamet

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhabalar ben kas romatizması için sakatlık oranı ne kadar veriliyor bunu öğrenmek istiyorum. eğer %10 gibi bir oran alabilirsem vergi indirimine başvuracağım. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Kas Romatizmasi , Fibromiyalji olarak bilinir. Fibromiyaljinin Ozur Cetvelinde karsiligi yok. Fibromiyalji sekal (hasar ) birakmayan 1 hastalikdir. Tanisida zordur.

Herhangi 1 klinik bulgu bu hastaligi teshit etmekde kullanilmaz. Hekim anamnez alir ve elle muayene ederek tani koyar. Dolayisi ile klinik olarak ispat edilmemis hastaliklara oran verilmiyor diye biliyorum.

cevabınız için çok teşekkür ederim. ama ben ağrıdan duramıyorum geceleri uyuyamıyorum.geceleri bütün evi geziyorum ağrıdan.uyuyamadığım için sabahları daha doğrusu bütün gün çok kötüyüm.ağrıdan kıvranıp duruyorum. nasıl hiçbir oran verilmiyor anlamadım.

konu hakkında bilgisi olan yokmu acaba,huzursuz bacak sendromu ile ilgili oran verildiğini duydum ondada klinik bir bulgu yok ken yüzde veriliyor ama ksa romatizmasına oran verilmiyor.lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

bugün fizik tedvi doktorun gittim teşhis fibromiyalji ve huzursuz bacak sendromu konuldu. bu hastalıklara verilen oranları bilen varmı,yardımcı olursanı çok sevinirim.

Huzursuz bacak sendromu için verilen oran % 10. Fibromiyalji için oran verilmiyor.

Üst Alt