sayın site sakinleri, kardeşim 28 yaşında(erkek) çok aşırı olmasada normalden biraz zayıf yapılı..yaklaşık 1 yıldır ara sıra yorulduğu zamanlarda ayakları birbirine dolaşıyordu son 1 haftada birkaç kez daha oldu,ve neticesinde hasteneye gitti..kas yapısı oldum olası zaten zayıf normal olması gereken kilosunda bi 7-8 kilo daha zayıf durumda..hastanede yapılan testlerde laktat dehidrogenaz 278 referans değerler(125-243),,Kreatin Kinaz 464 referans değerler(30-200) çıkmış doktor, kas zayıflığı olduğunu söyleyip tam teşhis için 15 gün sonra tekrar aynı testi yaptırıp tam neticeyi öğrenmek istemiş..bu değerler neyi ifade ediyor normalinden çok çok üstemi bu değerler..nasıl bir kas rahatsılığı olabilir bilgisi olan yada buna benzer sıkıntısı olan birinden bilgi açısından yardım almak istiyorum..kendisinde bi şekil bozukluğu vs yok ağrı sızı yok çok uzun yürüyüşlerde ayak ile diz arasında bazen derman kalmadığını söylüyor sadece dediğim arada sırada ayakları birbirine dolaşıyor..şimdiden ilginiz için teşekkürler..hasta arkadaşlarımıza geçmiş olsun..