Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kasıktan değil de koldan anjiyo olan var mı? Deneyimlerinizi yazar mısınız?

viko

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bir şey soracağım

2011 yılında anjiyo oldum doktor kayda değer bir şey bulamadı yavaş kan akımı var dikkat et felan deyip ilaç vererek yolladı
şimdi göğüs kafesi üstünde yine ağrılarım var ve doktorum tekrar anjiyo yapalım diyor sorum şu

1 ikinci defa anjiyo yapmak tehlikelimidir

2 kasıktan değilde koldanda yapılabiliyormuş yaptıran varmı dahamı rahat ve ücret farkı varmı

yardımcı olursanız sevinirim :)

Viko kardeş sana bır Kür tavsiye edeceğim ancak kan sulandırıcı comadin Kullanıyormusun bide düşük tansıyon varmı

Ben size yazayım ancak bunu comadin kullanmadığınızı düşük tansıyon olmadığını var sayarak yazıyorum. Şifa bulursunuz deneyin.

Kullanacak malzeme . maydonoz sarımsak limon su )

3 gün sarımsak maydonoz limon su
3 gün maydonoz limon su
3 gün ara verilir,tekrar

3 gün maydonoz limon su

Kürü sonlandırır kullanacağınız su hazır su olsun..
Yapılışı..

12 adet taze yeşil maydonoz saplarıyla beraber . Burda maydonozların sararmamış OLMASINA dılkat edin.
Iki yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu
Yardım bardak klorsuz su
Mutfak Robotu veya mikserler yapın.
90 saniye çalıştırın
Sabah kahvaltısından 20 dakıka önce için herhangi bır şeklide süzgeçten gecırmeyın. Maydonozlarıyla beraber ıcın

Bu kürün amacı..

Kalp damarlarının içten yağlanmasına,kalp damarlarında plak oluşmasına veya kaldı besleyen damarların daralmasına veya tıkanmasına Karşı Önleyici ve koruyucudur.
Yılda 2 kez uyguluyabılırsın

Merdiven çıkınca yoruluyorsan Yürürken yoruluyorsan mukkemmel destekleyıcıdır daha 2 gün sonra hıssedersın

Ben denedim inşallah sanada yarar şifa bulursun.
Içerken şifa senden Allah'ım diyerek içmeni öneririm geçmiş olsun

3 gün sarımsak ve limonu içiyorsun suyunu midende sorun yoksa hop midende ya gastrit yada ülser başlıyor

Kalp krizi geçirmemesinden iyidir . Midesinde sıkıntı yaratmaz umarım

Herkese Merhaba;
2011 mayıs ayında şah damarı tıkanıklığından dolayı geçici olarak felç oldum,bana tavsiye edilen bir kür uyguladım.Hatta bu karışımı Rus bilim adamları dahi tavsiye ettiğini duydum.Şöyle;40 adet orta boy sarımsağı ezerek,1 litre limon suyu ile karıştırıp 25 gün cam bir şişede(özellikle cam şişe) ışık görmeyen bir ortamda her gün şişeyi sallayarak 26.günden sonra hergün aç karınına yarım fincan içilecek.coumadin kullanlar içemez.Bu karışımı içtikten sonra damarda kısmen açılma oldu.Ayrıca bu kürü Celal Bayar Üniversitesi hastanesinden bir doçent tavsiye etmişti.

([FONT=sans-serif] Midesinde sıkıntı yaratmaz umarım)ummayla olsaydı kardeşim bu işin sonu mide yarası yada gastrit deneyip bu anlatılanı mide kanaması geçireni biliyorum[/FONT]

Tansiyon yüksekliği için sarımsak maydonoz kullannan yakınıma mide rahıtsızlığı olmadı.Kişiye göre değişiyor.

Kullandigi ilaclarmi vücuduna yan tesiri cok yoksa maydanoz limon sarimsakmi neyse sifa veren allah bunlar vesile ancak su sozude unutmuyalim " hic bir hastalik yokki sebebini yaratmiyalim" sen kardes dene sifa bulursun ben buldum

Üst Alt