Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kasılmalarımın azalması ne anlama geliyordur?

Mathmen

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
arkadaslar kasılması olan arkadaslar bu kasılmanın ne kadar can sıkıcı oldugunu bılır...sorum su:eek:f'lı olalı 1 yıl oldu...bu ay kasilmalarimda ciddi azalma basladi bu sicakliga bagli bir neden mi yoksa vucudumda degisiklikler mi oluyor tam anlamis degilim...sabaha karsi cok yogun kasilmalarla uyaniyorum sonrasinda ilac almiyorum bi sure sonra kasilmalar azaliyor..uzuletimmi sevineyimmi bilemiyorum...cunku kasilmadan destek alarak walkerla ev ici dolasiyordum..simdi ise 10 m zor gidiyorum...kasilma olmamasi kaslari da gevsetiyor bu da ayri bi sorun
..zamanla kasilmalari azalan arkadaslar deneyimlerinizi bekliyorum...herkese acil sifalar diliyorum...

Mathmen

Dozu yüksek olmadığı sürece kasılma için iyi denebilir. Ama doğrusu ya olsa da olmasa da çok bir fark yaratmaz.
Sadece, söylediğiniz gibi, kasılmalar yürümek açısından bir avantaj sağlıyorsa ve kasılmaması yürüyüşe olumsuz etki ediyorsa, bu bir sorun tabii. Kasılma olsun olmasın ayakta durmaya ve adım atmaya devam etmek lazım.

Üst Alt