Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bi sorum olacak ben yeni bakım maaşı çıkarttım 15 günlük ekim ayı maaşını aldım ancak şimdi e devlette kayıt bulunamadı yazıyor çıkar çıkmaz kestiler mi acaba daha 1 ay olmadı
olağan bir durum arkadaşlar e devlette kayıt bulunamadı yazması çokça yaşadığımız bir sistem güncellenememe sorunu bazen ayın birinde gözükürken bazen dokuzunda görünüyor yatar en geç 9 unda sistemde görünür
Baktım ama hala yok. E devlette var. Ben Keçiören de oturuyorum ama banka hesabı Çubuk ta açtım onunla ilgili bir sıkıntı olmaz herhalde. Ben ilk defa alıyorum.
e devlet te yatırıldığı tarih çekileceği tarih ve son tarih diye üç tarih var sizinkinde ne görünüyor kendimden örnek vermek gerekirse yatış 01.11.2020 çekiş 13.11.2020 son çekme 30.11.2020
Bende
en son alınan ödemenin tarihi 13.12.2020
Miktar:1.235
Başlama 7.10.2020
Bitiş 31.10.2020
Ödeme türü: ek ödeme miktar
Böyle yazıyor. Son ödeme 13 Aralık niye yazıyor. Anlamadım.
sizin yazdığınız tarihler farklı benim e devlet te aynı ay hepsi Kasım ayında maaşım her ayın 1 in de hesaba yatırılıyor ama 13 ünden önce çekemiyorum ve en son ay sonuna kadar çekmem lazım yani bu ay için 30 Kasım sizde farklı tarihler yanıltıcı bilgi verip kafanızı karıştırmak istemem sizde miktarda az 1544 tl ve normal ödeme yazıyor bende