Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kasım ayında başvuru yaptım. Ne kadar 2022 maaşı alırım?

KADİR SY

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Sosyal yardım bilgileri sorgulama: "Sistemde teknik bir arızadan dolayı işleminiz tamamlanamadı" diyor. Fakat gelir testi başvurusu aynı tarih yani 17.11.2017 . Daha önce görebiliyordum ve devam ediyor yazıyordu

Kesin başvuru tarihî 17.11.2017

Başvuru tarihi 17/11/2017

KadirSY
G0 (Asgari ücretin 1/3'ne kadar)

MERKEZ MAH. M.F.ÇAKMAK CAD. NO:5 HÜKÜMET KONAĞI ZEMİN KAt KOCAELİ

%89 Ağır Engelli Raporum var 1978 doğum tarihi

KADİR SY başvuru tarihini takip eden ilk ay başı aylık başlangıç tarihidir. senin başvuru tarihin Kasım olduğuna göre aylık başlangıç tarihin de 1 Aralık olur.

rapor oranın %89
doğum yılının son rakamı "8" (1978) olduğuna göre ödeme günün 8 Mart 2018 Perşembe

8 Mart'ta, aralık + ocak + şubat + mart dönem aylığı (mart,nisan, mayıs) olmak üzere 6 aylık toplam 3560,11 TL alacaksın. (net miktar 3560,10904 TL)
ödemeni 8 Mart 2018 Perşembe günü herhangi bir PTT şubesinden alabilirsin.
ödeme miktarın e-devlette 4 mart'ta görünmeye başlar. öncesinde göremezsin.

eger aylık başvuru tarihin ekim ise, yukarıda yazdığım toplama 566,49 TL (2017 yılı için 1 aylık miktar) daha eklersin. ama e-devlette de başvuru tarihin kasım yazıyorsa yukarıda topladığım miktarda ödeme alacaksın.

sonraki ödeme günün 8 Haziran 2018 Cuma günü.
haziran'da 1796,17 TL alacaksın.

Allah senden Razı olsun ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM Hayırlı geceler 👏👏👏

Üst Alt