Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kasım ayında İzmir buluşması yapalım mı?

Mustafa 1972

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
120
Arkadaşlar havalar iyice soğumadan İzmir'de buluşma organizasyonu ayarlayalım.Ne dersiniz birbirimizi tanıyalım görelim kaynasalim

olabilir aslında sizin rahatsızlık neydi?

Kasım ayında duzenmek istediğim İzmir buluşması için irtibata geçmek isteyen arkadaşlar bu numaradn bana ulaşabilirsiniz 0542 424 31 75

Ben Mustafa şahin

kasım ayında bende izmir Aliağa geleceğim
gün uyarsas kalış süremi uzatıp bende katılmak isterim

İzmir'e gelemeyeceğim ama Eskişehir ya da Ankara'da buluşma yapılırsa gelmek isterim.

Kimse yapalım edelim gidelim demedi arkadasim

Bundan 10-15 yıl önce sık sık buluşma duzenlenirdi artık üyeler ya fırsat bulamıyorlar yada bizler yaslandik

@Mustafa 1972 izmir dışı gelecekler için engelliye hem mimariye uygun hemde fiyat bakımından otel ayarlamanız lazım ben İzmire 2 sene önce gelmiştim tam tamına Basmane konak arasında 4 saat akülü sandalye liye uygun otel aradım en sonunda yüksek fiyatla bana uygun bir otel buldum hayat şartları eskisi gibi değil artık bunlarıda göz önünde bulundurmak lazım

@bilgeadam,
Basmanede bir sokakatan girdiğimde soka cadde boyunca suriyelier tahsis edilmiş gibiydi. Bir defa kaldım daha kalmam orada. Genelde motorla gidersem buca taraflarında kalıyorum. Yoksa alsancakta ara sokaklarda bulduğum yer neresi olursa orada konaklıyorum.

@Mustafa 1972, Eski ekonomi ve alım gücü ile yenisi arasında dağlar kadar fark var. Normal şaşırmıyorum.

Üst Alt