Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kasları çalıştırmak için Dunlop eliptik bisiklet 311 el 400..?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar fizik doktorum bana kaslarını güçlendirmek için evde kullalanılan bisikletlerden al dedi,arkadaşlar sizce hangisi marka almam daha iyi olur daha verimli ayak kasları gelişir sizce..

Burada önemli olan şey, bacaklarındaki kas gücüdür, kontroldür. Eğer kas gücü varsa, hangi marka/model olduğu çok da önemli değil. Ama kas gücü ve his yoksa, o zaman spor mağazalarından değil, medikal mağazalarından almak gerek. Çünkü o zaman pedalın dönüş hızı vs. çok çok önemli bir etken haline geliyor...

başkanım çok teşekkür ederim,benim kaslar güçsüz ayak kasları güçlendirmek için bana bi yol göster ben öyle hareket edeyim yani hangi aletleri almam gerekir kondüsyonmu spor aletimi hangisini almamı istersin başkanım yardımcı olurmusun sana zahmet saygılarımla

Bilemiyorum. Bence uzman satıcıların olduğu bir spor mağazasından alırsanız bilgi vereceklerdir...

başkanım öylede adamlar magazasında medikalci herneyse aletlerini satmak için şunu al der oda çok iyi tanıdık birisi olacakki tam işime yarıycak bi alet versin..

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Verdana"]arkadaşım gnhisimli arkadaşın verdiği voit bk 10 linkindeki bisikleti ben aldımkullanıyorum.malatyadaki sevgi fizik tedavideki dr bayram bey tavsiyeetti.küçük ve kademeli olduğu için evin heryerinde kullanabilirsin[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]

arkadaşlar çok sagolun ilginize teşekkür ederim,benim sorunum ayagımda güçsüzlük var şuan botoxs yapılıyor,kaslar gerdigi için rahat yürüyemiyorum..

Bak, şurada bir arkadaş satıyormuş: http://www.engelliler.biz/forum/ali...nilmamis-orjinal-kutusunda-ve-theravital.html

Bir de fuarda Sinaps Medikalde aşağıdaki ürün vardı. Yanlış anımsamıyorsam fiyatı 2000 tl gibi bir şeydi:

Sinaps Sağlık Hizmetleri - SİNAPS AKTİF/PASİF EGZERSİZ ÜNİTESİ
72_aKTİF%20PASİF.jpg

saygılar başkanım,fizik doktorum bana kondüsyon aleti alabilirsen al dedi,bende baktım başkanım resimde ki aletin ayak tam oturmalı şeklinde var,denedim o çok güzel rahatlattı,satış magazasında inceledim 5 dk denedim güzeldi yani alsammı onu..

Üst Alt