Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Katlanır akülü Scooter önerileriniz var mı?

hilalay

Yasaklı Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
konuyu nereye yazacağım bilemedim arkadaşlar kusura bakmayın ben engelli scooter hakkında öneriniz olabilirmi özellikle imc 808 gibi hafif katlanabilen arıyorum bu hediye olacak lütfen kullanan varsa yazabilirmi ?

Scooter katlanan model yoktur: ama ilk defa görüyorum bu Katlanıyor mu

He-man

ben gördüm diblasi 30 gibi imc 808 gibi demek istiyorum illaki vardır diye düşünüyorum yinede tşklr cevap için

sanıyorum direksiyonun ve oturma yerinin katlanabiliyor oluşu için "katlanan" diyorsunuz...

yani, şu şekilde...

2EMBRA.png

evet yani koyacak yer açısından ideal bulabildiğim modeli bu daha vardır mutlaka kullanımı nasıl bilmiyorum arkadaşım için araştırıyorum ayrıca kalabalık şehirde oturuyorsanız kullandığınız araçlar tam bir işkence koyacak yer yok apartman da rampa yok vesaire vs zor şartlar altında özellikle ortopedik sorunu olanlar ne diyeyim belki biraz daha firmalar bu tür ürünlere yönelseler diğerleri çok ağır kaldırıp nereye koyacaksınız

Üst Alt