Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 20 senedir işe bisikletimle gidip geliyorum bisikletlerle baya bir haşır neşirim ,şuanda Kron xc250 mtb yani dağ bisikletim var ,fakat son 2-3 senedir post polio sendromundan şüphelenildiğinden kendimde öyle hissediyorum artık dağ bisikleti yerine ,her yerde rahatça kullanabileceğim ve her yere rahatça götürebileceğim ,arabamın arkasına koyup bir tatile gittiğimde yada gezmeye gittiğimde artık fazla yürüyemediğim için arabamdan bisikletimi çıkarır kullanırım dediğim için Katlanır bisiklet almaya karar verdim ,benim yaşımdakiler bilir eskinin pinokya bisikletleri yada benim gibi bulg.göçmeniyseniz bilirsiniz balkan kontralı bisikletler vardı bunlar hep katlanırdı şimdi atık yerlerini modern katlanır bisikletler aldı.
Sorum şudurki yeni katlanır bisikletlerden hiçbirini tanımıyorum marka önerisi yada katlanır bisikletler hakkında bilgisi olan varmı özellikle hangi katlanır bisikleti almalıyım yazarsanız çok sevinirim.
Sorum şudurki yeni katlanır bisikletlerden hiçbirini tanımıyorum marka önerisi yada katlanır bisikletler hakkında bilgisi olan varmı özellikle hangi katlanır bisikleti almalıyım yazarsanız çok sevinirim.