Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Katlanır bisiklet öneriniz var mı?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 20 senedir işe bisikletimle gidip geliyorum bisikletlerle baya bir haşır neşirim ,şuanda Kron xc250 mtb yani dağ bisikletim var ,fakat son 2-3 senedir post polio sendromundan şüphelenildiğinden kendimde öyle hissediyorum artık dağ bisikleti yerine ,her yerde rahatça kullanabileceğim ve her yere rahatça götürebileceğim ,arabamın arkasına koyup bir tatile gittiğimde yada gezmeye gittiğimde artık fazla yürüyemediğim için arabamdan bisikletimi çıkarır kullanırım dediğim için Katlanır bisiklet almaya karar verdim ,benim yaşımdakiler bilir eskinin pinokya bisikletleri yada benim gibi bulg.göçmeniyseniz bilirsiniz balkan kontralı bisikletler vardı bunlar hep katlanırdı şimdi atık yerlerini modern katlanır bisikletler aldı.
Sorum şudurki yeni katlanır bisikletlerden hiçbirini tanımıyorum marka önerisi yada katlanır bisikletler hakkında bilgisi olan varmı özellikle hangi katlanır bisikleti almalıyım yazarsanız çok sevinirim.

Decatlhona gidip bakabilirsin gerekli bilgilendirmeyi yaparlar diye düşünüyorum. Hatta sürebilirsin bile. Süren kişileri görmek mümkün mağaza içinde içine sinmezse almazsın.

Merhaba, katlanabilir bisikletlerin tekerlekleri çok küçük oluyor hafif rampalarda bile extra efor sarf etmeniz gerekebiliyor. Alman beyin söylediğine katılıyorum ama nacizane önerim bunların elektrikli olanları var birde onlara bakın derim

Alman decatlona dün akşam gittim tek model var decatlonda kendi markası ,pek beni cezbetmedi oradan bakırköydeki tilmen bisikletçiye uhradım saolasın kendinin Dahon marka katlanır bisikleti vardı 7 vites kullan bi tur at dedi çok hoşuma gitti aliminyum kadro olduğu için çok hafif 7vitesi olduğu içinde rampalarda fazla zorlanmıyor zaten küçükken pinokyo kullandık okadar şimdikiler o pinokyoların çok lüksü.
umetinn elektrikli olanlar var ama maliyeti çok yüksek şuanda baktıklarım bile 1300 den felan başlıyor 8 binlere hatta daha ileriye gidiyor ve bunlar elektrikli değil , şimdi almışkende biraz araştırdığıma göre kaliteli almak gerekiyormuş çünkü katlanır bisiklet olduğu için mekanizması önemli ,tekerlek çapı küçük olduğu için yine tekerleği kaliteli olanı seçmek gerekiyor fren ve vitesler işin içinde bunlar hep katlanır alınca iyi bişey almak gerekiyor böyle oluncada fiyat 2 binlere hatta 2500 lere geliyor. Şimdilik Dahon markası ilgimi çekti kalite anlamında . Araştırmaya devam ediyorum.

Üst Alt