Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kavgaya karıştım! Şimdi durumu nasıl düzelteceğim?

RedFoo

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 1 ay önce kavgaya girdim ve çocuklar 7 kişilerdi konuşarak halledicemizi saniyodum fakat laf ve küfür Yagdirdilar bende dayanamayıp kavgayı başlattım kavgadan sonra gözüm cok az kızarmış ondan sonra dışarı çıktım gezdim filan görmedim çocukları fakat gördükleri yerde laf aticaklar dalga geçicekler veya kavga baslatacaklar ne yapmalıyım. Konuşmaktan anlamıyorlar

sende bi 7 kişi toplayıp kısasa kısas diyeceksin

Ben tek girmezdi aralarina arkamda 3 kişi vardi can dostum dediğim 7 kisinin yanina gidince arkami dondugumde kimse yoktu yani güvenecek kimse yok

Bana güven vericek bisey yapmam lazım karşılaşınca kendime güvenmem gerekli

bu hayatta kendinden başka kimseye güvenme kardeşim

murat k Kazanamayacağını bilmediğin kavgaya girme kardeşim,ama sonu ne olursa olsun elime alırım sopamı Allah ne verdiyse diyorsan o ayrı.
Ucunda can ,mal,namus davası yoksa fazlada umursama bence,yediğin dayak yanına kar kalır

Konu mal,namus filanda değil bunlar serseri mayın gibi mahallede dolaşıyorlar herkesten tepki geliyor ne ararsan var çakı,sigara,hap

Ayrıca şöyle birşey ekliyeyim bu kavga bana göre çok iyi oldu kimin gerçek kardeş can kardeşi olduğunu anladım. Görürsemde onları tepki vermiycem bakalım ne olacak

Fazla umursama git bir telefon kulubesinden emniyeti ara isimsiz ihbar yap mahallede hap satıyorlar diye emniyet uğraşsın
üzerine alınma herşeyi

Yardım eden herkese teşekkür ederim bu konuda inşallah açilmamak üzere kapanmıştır

Savcılığa git dilekçe doldur beni tehtit ediyorlar yolumu kesip darp ediyorlar bana bişey olursa o şahıslardan bilin dilekçe doldur , sonra bana dua et.

Polat34 kardeşim düşündüğün için sağol kavga her zaman durumlara göre değişir keşke kimse kavga yapmasa şahsen ben çok sabırlıyımdır kavga kaçınılmaz ve damarıma basıldımı 7 kişiden dayak yiceğimi bilsem bile dalarım

evet kardeş savcılığa git lone kardeşimizi dinle bence mevzu uzarsa

e Yani yuh diyorum tavsiye verenlere
ortada basit bir kavga var git topla adam öldüresiye kapışın olay uzasın
biri bıçak Yada sopa yada silah çeksin

biri kafaya sopa yesin girsin bitkisel hayata yada omurilik yaralanması olsun Tekerlekli sandalye kullansın
aferin

Erkekliğin %99'u kaçmaktır dostum, anlamsız kahramanlıklara gerek yok...

Geçmiş olsun. Çamura bulaşma izi kalır, uzak durmaya çalışın. Her şey Allah ın takdiri, nasipten öte yol gitmez. Geceleri tenha yerlerde dolaşmayın, biraz dikkatli olun yeter... Besmelesiz sokağa çıkmayın, dua edin... Allah selamet versin...

Başıma bir iş gelmeden konu inşallah kapanırda herşey düzelir

Başına bir şey gelirse direk karakola gideceksin onlar seni hastaneye rapor için yada savcılığa şikayet için yönlendirirler.
Abuk subuk kahramanlıklar yapma hap var esrar var diyorsun afedersin polis bilmiyor mu bunu ?

Polis biliyormu bilmiyorum ama şöyle birşey bunların abileri yanı onları bu yola sokanlar var bi tanesine vurunca 10 tane geliyor sıkıntı ,bitmiyorlar

Sakın bulaşma! Onları görürsen kafanı çevir git, laf atarlarsa duymamazlıktan gel. Hap diyorsun bak bu tip insanları bu hayata bağlayan bir şey yok. Ne yaptığını bilemez bu tipler. Sen tek yakalayıp dövsen bile sonra yine seni bulurlar. O yüzden bırak başkası onları halleder. Bir yerde şişlenip giderler rahat ol sen ;) Uyuşturucu kullanmak satmak bu ülkede suç değil artık. Bizim alt dairede torbacılar var polise ihbar ettik miklemediler anlayacağınız. En üst katta kullanıcı var geçen dövdüm onu karakolluk olduk. Ee ne oldu şikayetçi olmadı kimse herkes yoluna. Ha beter ederdim ama sonuçta kaybeden ben olurdum.

Üst Alt