Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kayak merkezi telesiyej ücretlerinin engellilere ücretsiz olması

Konular
10
Reaksiyonlar
0
Ispartada olan arkadaşlarım varsa onlarda yazsınlar lütfen ısparta valiliğine cimer üzerinden istek olarak

"Yönetmelik gereği Davraz Kayak Merkezinde telesiyejler engelli kayakçılara ücretliyken, engelli ziyaretçilere ücretsizdir. Ben işitme engelli bir kayakçıyım yapabildiğim nadir sporlardan biri kayaktır. Mesela denizde yüzemiyorum kulağıma su gitmemesi lazım ve basınç sıkıntısı var, futbol basketbol oynayamıyorum terleyince kulağım iltihap kapıyor yapabildiğim nadir sporlardan birisi kayak. bu sporunda elbisesi ayakkabısı kayak takımı derken ciddi maliyeti var birde kayak merkezine git gel yol masrafı giriş ücreti eklenince belimizi büküyor üstüne birde sabit verdiğimiz telesiyej ücreti var.

Siz sevgili devlet büyüklerimizden ricamız telesiyejleri engelli kayakçılara da ücretsiz yapmanızdır. bedensel engelli arkadaşlarımız da kayak yapamıyor ancak yüzebiliyor yani ücretsiz olsa belki davraz kayak merkezinden bundan yaralanacak engelli kayakçı sayısı günlük 10 kişi olmayacak çünkü bu sporu bir kaç engel grubundaki şanslı 3 - 5 kişi yapabilir."

Üst Alt