Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaybettiğim orta okul diplomamı nasıl temin edebilirim?

kadir0612

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
beyler ben ortaokul diplomasını kaybettim ankara seymenler ilkögretim okulundan mezunum ve izmire taşındım diplomayı almanın bir yolu varmıdır ?

Okuldan alamazsan bağlı olduğu ilçenin milli eğitim müdürlüğüne müracat ediniz.

Mezun olduğun okuldan alacaksın. İnternetten ortaokul mezunu olduğuna dair çıktı alacak ve sana verecek. Böyle biliyorum.

milli egitim müdürlügüne gittim söyledigi cevap okuldan alıcaksın bizim yapabilecegimiz birsey yok dedi

mezun oldugum okul ankarada ben izmirdeyim

Hmm. Buralarda tanıdığın varsa, bir iki günlüğüne gelip işini hallet.

okulu aradım bır tanıdıgın varsa o senın yerıne alıp sana gonderebılır dedi işde tanıdık olsa kolay hemen alırım ama yok işde :(

Facebook da orada yaşayan oturan birini bulup ekle sonra rica et alsın postalasın nasıl fikir

yada oranın muhtarını ara muhtar yardımcı olur adam gönderir alır( BEN ENGELLIYIM MADDI VE SAĞLIK SORUNLARIMDAN DOLAYI GELEMIYORUM. OKULU ARDIM GELECEK KİŞİYE VEREBILIRIZ DENILDI DE

Evet Hoşçakalın dediği gibi muhtarı ara
Mutlaka yardımcı olur.
İnsanlık dışı değil ya muhtar.
Eğer olmazsa,Şöyle bir şey de yap.
Yazılı Dilekçeli mektup gönder okula, nüfus Kimlik de fotokopi Gönder tabi imzala
Oturduğun yerden muhtardan ikametgah belgenide Gönder tabi
O zaman inanırlar mutlaka sana postalarlar Aslı gibidir diploma örneğini.

Benimki de kayıptı lise diploma, okuldan müdür imzaladı Aslı gibidir diploma.
Aslını Vermiyorlar yani
EKPS için lazım oldu notere İmzalattık,ÖSYM Aldı.
Şimdi ÖSYM kayıtlarında.
Bir daha diploma lazım olmaz mı bilmiyorum çünkü yok bende

kadir0612 kardeşim

Mezun olduğun okul hangi hangi MEM'e bağlıysa oraya bir dilekçe faksla mezuniyet belgeni postayla istediğini belirt açık adresini yaz onlar sana gönderirler.

kaç mezunusun ? E-Devletten 2008 e kadar mezun olanlar mezuniyet belgesini alabiliyor diye biliyorum..

Zorro

E-devlette arama motoruna öğrenim belgesi/mezuniyet belgesi olarak aratabilirsiniz.

Aradım ama kayıt bulunamadı
2008 sonrası mezun olanlar için deniyor
Herhalde 2000 yıl öncesi mezun oldum

Üst Alt