Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaydolduğum üniversitenin yaşam koşulları engelime uygun değil. Ne yapabilirim?

burak_1986

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar, ben geçen sene 3. senem olduu için öss de selçuk üniversitesi kulu meslek yüksekokulunu yazdım. ama kulunun nasıl bi yer hatta haritada yerini bile bilmiyordum. Neyse gittim kayıt yaptırmaya, şok oldum. ilçede ne otobüs ne de herhangi bir taşımacılık var. okul şehirden 10 km uzakta. evde kalıyorum evlerinde doğalgaz yada kalörifer yok. ya soba yada kat kalöriferi var.
spino serebeller ataksi hastasıyım. dgs ye gircem bu sene. kurtuluşum ancak böle olcak galiba. kimden nasıl bi yardım alacağımı bilmiyorum. servisler var onlar da beni yolun yarısında bırakıyo ev baya uzakta ama oraya gider demişlerdi.
rektör yardımcılarına mail attım ama bakarız dediler. bana yardımcı olur musunuz

bu konuda varsa üniversitenin "engelli koordinasyon merkezi". ya da rektörlükte idari personelden biriyle konuşman faydalı olacaktır. Bu tür işler henüz kesin bir zorunluluk ya da yönetmeliğe bağlanmadığı için yüz yüze rica şekllinde daha kolay oluyor.

Üst Alt