Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kayınpederimin raporuyla ilgili fikirlerinizi paylaşır mısınız?

space_frog

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese Merhaba,

Kayınpederimin yeni çıkan raporunu ekte bilgilerinize sunuyorum. Eğer HAKKIMIZ var ise; haklardan faydalanmak için başvurduğumuz rapor ile ilgili bir hata olup olmadığına dair fikirlerinizi almak istiyorum. balthazar formülü vb başlıkları okudum fakat her hesapladığımda farklı sonuçlara ulaştım :)

başta da dediğim gibi bir hak varsa faydalanmak istiyoruz ama doğru ise mızırdanıp birşeyler elde etme peşinde değiliz.

rapordaki bilgilere ek olarak ileri derecede prostat + gözlerde katarakt nedeni ile ameliyatları da var kayınpederimde. (ayrıca 65 yaş üstü)

Herkese şimdiden teşekkür ederim.

Hesaplanmasında sorun yok.
% 45 + 40 + 30 + 20 + 12 + 10(yaştan dolayı) = 86 yapar.
Raporda neden belirtmediler prostat ve kataraktı? Bunları ekletmek istiyorsanız İl Sağlık Müdürlüğüne rapor için itiraz edip başka hastaneye sevkinizi isteyebilirsiniz. Yeniden rapor almalısınız.

prostat ve kataraktın puanı etkilemeyeceğini belirtip ilgili doktora muayene bile ettirmediler

Prostat için alabileceği oranlar;
Tedaviyle düzeltilebilen tekrarlayan prostat, vezikulo seminalis hastalığı:% 5
Sık tekrarlayan ve tedaviyle kısmi kür sağlanabilen prostat, vezikulo-seminalis hastalığı:% 10
Uygun tedaviye rağmen yeterli kür sağlanamayan prostat, vezikulo-seminalis hastalığı:% 15
Prostatektomi, ve Seminalis Eksizyonu:% 20

Katarakt için de sizdeki hasarlara göre bir puanlama yapılır. % 90' tamamlamaya yeter mi bilemiyorum ancak dediğim gibi itiraz edip başka bir hastaneden yeniden rapor alabilirsiniz.

Üst Alt