Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kayıp engelli raporunun bir kopyasını nereden çıkarabilirim?

sengul0018

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, annem %89 Engelli ve engelli bakım aylığı alıyorduk ise girdigim için iptal etmiştik. Şimdi devam etmesi için dilekçe verdik ama engelli raporunun "Asli gibidir" ibareli olanini istedi, sosyal hizmetler. Ilk sorun şu, daha önce böyle bir şey yoktu neden süreci uzatıyorlar? Diğer sorum ise raporumuz şuan kayıp tekrar heyete mi girmek gerekiyor yoksa bu raporu alabileceğimiz bir alternatif var mı? Bilenler yardımcı olursa sevinirim. Konuyla alakalı yazı başlıkları var fakat tarihleri güncel degil

Raporu aldiginiz hastaneye gidin ciktisini alip
Asli gibidir onaylatin. Gecen hafta 2016 tarihli
Raporumuzu ben bu sekil yaptim.

Bizim raporumuz 2009 veya 2010 du yanılmıyorsam. Eski tarihli olması sıkıntı olmaz umarım. Hastaneye gidip deneyeceğim. E devletten alamıyoruz sanirim. Teşekkür ederim bu arada.

Ben tesekkur ederim, bizim 2009 tarihli olanda
E nabizda gozukuyor siz hastanenize muracat edin.

Elinizde rapor olmassa hastahane raporu bulmak için uğraşmayabiliyor o zaman Aslı gibidir alamıyorsunuz e nabız da tarihi alındığı zaman varsa bir şansınız olabilir aslında ebm de dosya kapandığı için tekrar dosyayı açarsanız rapor dosyanızda var tekrar istemesine gerek yoktu

sengul0018 benim 2007 kardeşim rapor lazım olduğunda gidip istiyorum aslı gibi mühürleyip veriyorlar. hangi hastaneden aldıysan o hastaneye git. 3 4 tane iste verirler..

Üst Alt