Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kayıt yaptırmayınca YGS'de puan düşüyor mu?

Nsnsns

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.. bende doğuştan işitme kaybı var %50 cihaz kullanıyorum. ilk ünv sınavına 2015 de girdim ve tercih yaptım gitmedim mezuna kaldım. 2016 da tercih yaptığımda son tercihim çıktı ve puanım kırılmadı geçen seneden tercih yaptığım halde ben kırılacağını biliyordum. 2016 da açıköğretim tercihim tuttu ben tekrar kayıt yaptırmayıp 2017 ye kalmayı düşündüm. Bu seneye kadar puan kırılma yoktu sanırım yeni olan birşey mi yoksa bir defalık mahsus mu ? Bu sene lys sonuçlarımda puanım kırılacak mı kırılmayacak mı çok merak ediyorum bilen var mı???

bu tercıhıne gıtmezsen sonrakı yıl puan kırılma durumu sadece uc dort yıldır yoktu onceden de vardı yanı. sımdı kırılıyorsa eger demekkı eskıye donmusler yıne.

Yok işte kırılmadı kırılması gerekiyordu 2016 da aceba bu sene kırılır mı diyorum ben

Üst Alt