Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaymakam nereye ve nasıl şikayet edilir? [Hukuk]

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
bursa yıldırım kaymakamlığından verilen yardımlar son günlerde aksıyo. 1.5 aydır yardım alamıom. kimisi 5 aydır yardım alamıyo. söylediklerine göre ankaradan paralar gelmiomuş. galiba cömert erdoğan son zamanlarda cimrileşti. yada kaymakamlıktan bize hikaye anlatıyolar.
bu yıldırım kaymakamlığında daha önceden de bazı öğretmenlerin elektrik ve su paralarının ödendiğine şahit oldum. kısaca kaymakamlık adil uygulama yapmıo kanatindeyim. şimdi yıldırım kaymakamı olan mehmet yapıcıyı nereye şikayet edebiliriz?
tek başıma bişey yapamam heralde ordan yardım alan bi kaç kişininde şahitliğini almak istiom. mesala bi şikayet dilekçesi yazsak adil uygulama yapılmadığına dair bu dilekçeye şikayetçi olanların imzasını alsam, bu yeterli olur mu, yoksa mahkeme için illa bu kişilerin sözlü şikayetlerimi gerekli? ve nereye şikayet edilebilir savcılığamı avukat olan var mı sitede

açıklama beklioruz

Haksız bir uygulama varsa kaymakamı bağlı bulunduğu ilin valiliğine veya direk içişleri bakanlığına (teftiş kuruluna) şikayet edebilirsiniz. Mahkemeden önce bu yola baş vurun , tabi dilekçenizde ne kadar imza olursa o kadar etkili olur. yeterlii yanıt alamassanız mahkemeyede baş vurabilirsiniz

valilik değilde içişleri bakanlığı etkili olabilir heralde saol açıklaman için

Üst Alt