Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaymakamlık nereye şikayet edilir?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
benim büyük bi sorunum var evim geçen haziranda yağan şiddetli yağmurdan hasar almıştı valiliğe gittim kaymakamlığın grevi olduğunu söylediler bana bende oturduğum yer olan osmangazi kaymakamlığına gittim ordan istediğimi alamadım kaymakamlığın kanunundada var barınma yardımı altında benim gibi evi hasarlı kişiler için yardım yapılıo güya ama bana vermediler ben hakkımı arıyom bunları nereye nasıl şikayet ederim adli ve idare olarak soruyom

cimere yaz onlarda içişleri bakanlığına yönlendirir....

cimere kaç kez yazdım otomatik cevap veriliyo inceleme yok araştırma yok iç işleri bakanlığı müfettiş yapıp incelemesi gerek benim evim hasarlı delilim bu daha ne olsun isteyen gelip inceleyebilir ama yok

basari

İçişleri Bakanlığı'na doğrudan yazabilirsiniz.

basari

Çevre ve şehircilik bakanlığından 181'den bilgi alabilirsiniz. Ya da tekrar valilikle görüşe bilirsiniz.

60 gün içerisinde kaymakamlığın işlemine karşı Bursa İdare Mahkemesi'nde dava açabilirsiniz.

Her yere edebilirsin kim takar yalova kaymakamını :)

Henüz devleti devlete karşı şikayet edip aradığını bulanı görmedim, daha doğrusu biz bulamadık.

Bu foruma ne zaman girsem olumsuz konuşuyorum. "Normalde" ilk başvurunda değerlendirmeye alınması gerekirdi. Böyle durumlarda ya evin tepesinin çökmesi ya da ana haber bültenlerine düşmen gerek.

Umarım en kısa sürede halledersin işini.

Valiliğe git bire bir vali yada vali yardımcısı ile durumunu anlatabilirsin. Ardında dilekçe verirsin.

Yine olmadı arkadaşların dediği gibi İdare mahkemesine dava açabilirmisin ? Bilmiyorum,
Bunu bir avukata sorarak yaparsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

Kimi Kime şikayet edicen dostum :) bitmişiz allaha emanetiz.

Hasarlı Evimi Onarmayan Kaymakamlığı Nereye Şikayet Edeyim?

ben engelliyim bilindiği üzere benim evim şiddetl yağmurdan geçen haziranda hasar almıştı valiliğe gittim kaymakamlığa gitmemi söylediler oturduğum ilçeye bağlı osmangazi kaymakamlığı bana yardım etmedi 250 tllik bi yardım aldım sadece bu komik parayla hiç bişey yapılmaz ev onarımında hakkımı aramak istiyom nereye şikayet edeyim hukuktan anlayan arkadaşlardan yardım bekliyom

kaymakamlığın barınma yardımı oluyo evi hasarlılar için ama geliri asgari ücretin 3/1 oranın altında olması gerekiyo yani [FONT=&quot] 774 tl ama benim 2022 maaşı aylık 990 tl bu durumda bunu bahane edebilirler ama yinede idare mahkemesinde boş vaktimde bi dava açıcam sonucunu burdan söylerim [/FONT]

Üst Alt