Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaymakamlık ve idari hakimlik sınavına gireceğim. Göz problemim sorun teşkil eder mi?

bedircan07

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar ben bu sene kamu yönetım de mezun oluyorum kaymakamlık ve ıdarı hakımlık sınavına gırecem yalnız benım sol gözümde sorun var herhangı bır sorun teşkıl eder mı acaba bılgısı olan varsa yardımcı olsalar sevınırım şimdıden tşkler

bende bahsettiğiniz sınavlara girmek istiyordum ancak kaymakamlıkta yaş sınırına idari hakimlikte ise özel şartlara takıldım .

zira bu ıkı görevdede kişinin engelinin 3 kişilerce yadırganmaması gerekır dıye bır ıbare okmuştum sizin yaşınız kaç bu arada

Bu tür atamalar yapılmıyor diye biliyorum. Bir sürü bahane buluyorlar... Ama, doğrusu ben böyle bir işe talip olmak istesem ve beni sakatlığım öne sürülerek reddetseler, davaysa dava, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'yse orası, sonuna kadar hakkımı ararım...

Üst Alt