Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaymakamlıklar sonda ücretlerini karşılıyor

ataka34

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
sondakullana arkadaşlar...sonda paranızı kaymakamlıklardan alabileceğinizi biliyormusunuz...kaymakamlık saonda parasının yaklaşık 600 tl sini her ay karşılıyor ve karşılamak zorunda....sizin yapmanız gerken sonda satan birşirkete baş vurmanız

Gerçi biraz eski bir başlık ancak yine de sorayım " Kaymakamlıklardan nasıl alınıyor ?"

Saygılar

Bu verilen bilgi yanlış. Ayda 600 TL gibi bir rakam asla söz konusu olamaz. SGK bile ayda 180 sonda için 180 TL gibi bir rakam ödüyorken... :)

Uygun raporla kaymakamlığa başvuru yapıyorsunuz, kaymakamlık ürün için ihale yapıyor, en ucuz ürünü alıp veriyor, ya da onun bedelini ödüyor...

ilçede oturuyorum yeşil kartlıyım kaymakamlıgı sonda için başvurdum ama 4 ay oldu sadece 200.00 tl verildi

arkadaşlar benim de son 2 yıl içerisin de mesane soırunu yaşamaya başladım sonda raporu çıkartıldı yeşil kartlı olduğumdan dolayı özel olarak alma gibi gücüm olmadığın dan bağlı bulunduğum kaymakamlığa gittim
medikalden fiyat getirmemi söylediler... buraya kadar herşey normal işledi bir sıkıntı yoktu. fakat daha sonra evime denetime geldiler tutanak tuttular daha sonra telefonla arıyarak gelmemi söylediler fakat bu talemimi karşılayamacaklarını, gerekce olarak da evmizin olduğunu söylediler.

birşey yapamadım ağlanacak halimize gülelim mi ağlıyalımı bilemedim tam aziz nesinlik bir olay olu verdi, neticede burası türkiye :)

Üst Alt