Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaymayan kanedyen lastiği tavsiyelerinizi bekliyorum?

grkn 89

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Kaymayan kanedyen lastiği tavsiyelerinizi bekliyorum marka model vs.

öyle bir baston lastiği icat edilmedi ?. bende arıyorumda yok

Arkadaslar ben yeni katildim araniza konuyu simdi gordum turkiyede gercekten suda ve fayansda dahi kaymayan kanedyen ve koltuk degnegi lastigi uretilmistir ben size MARCA MEDİKAL - Marca Tıbbi Cihazlar İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. yi ziyaret etmenizi oneririm. Ben bu siteye uzun arastirma sonucunda ulastim ve benim iki arkadasim var kanedyen kullanan arkadasima telefonla siparis verdim ve ikiside kullaniyorlar memnunlar lastigin ozelligi mekanizmali olmasi sayesinde siz kanedyeni yere nasil koyarsaniz koyun icindeki mekanizma sayesinde yere tam basiyor ve bunu ureten kisi kendiside engelli oldugu icin bu lastikleri kendisi de kullaniyor google da marca medikal diye aratirsaniz cikar

Paylaşımından dolayı Yaşar DOĞAN'a teşekkür ederiz. Kendisinin paylaştığı link isim benzerliğinden kaynaklı hataya sebep olmuştur. (Tıbbi cihaz üzerine çalışan Marca Medikal) ile Koltuk değneği ve kanedyen değnekleri için lastik üreten Marca Medikal arasında organik bağlantı yoktur. Türk Patent Enstitüsünden MARCA ismini ve logomuzu, (medikal ürünlerin üretimi ve ürettiğini satabilir) bölümünden tescil ettirdik.
logo.jpg
kendileri ile görüşüp çözüm üretmeye çalışacağız. Bahsi geçen ürünler için Marca-Medikal linkini kullanabilirsiniz.
marca-medikal adına R.BATIRBEK

35 TL ye baston un kendisi de dahil mi ?

reis

Bir çift mafsallı lastik fiyatı tanıtım maksatlı 35 Tl olup, içine baston dahil değildir.

FAYDALI MODEL belgesi ile tescillenerek MARCA-MEDİKAL tarafından üretilen lastikler:

25° ye kadar eğim alma özelliği sayesinde;
Taban yüzeyinin tamamı zemine bastığı için kayma yapmaz.
Taban ve üst parçada aşınma, yırtılma, patlama olmaz.
25° ye kadar meyilli zeminde ilerlerken kullanım rahatlığı verir.
Denge sağlamak için fazladan çaba sarf etmek gerekmez.

360° ye kadar dönme kabiliyeti sayesinde;
İnsan ağırlığının yapmış olduğu baskı nedeni ile bastığı zemin veya lastik taban üzerinde hasar oluşmasını engeller.
Koltuk altı, göğüs ve kürek kemiklerinde oluşacak baskıyı azaltır, Koltuk altında tahribat oluşmasını engeller.
Kullanıldığı destek malzemesinin vücut ile bütünleşmesini sağlar.

oynar-baslikli-lastik.jpg

Üst Alt