Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaymayı önleyen akülü tekerlekli sandalye önerebilir misiniz?

CP'Lİ HASTA

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kaymayı önleyen akülü tekerlekli sandalye

Merhabalar. Ben CP'li biriyim, akülü t. sandalye almak istiyorum, fakat ben tekerlekli sandalyede otururken sık sık kayıyorum, CP'lilere özel kaymayı önleyen akülü tekerlekli sandalye var mı, hangi markayı seçsem işime yarar? Yardımçı olursanız çok sevinirim. Bi'de ben köyde yaşadığım için yolumuz taşlı ve ben alacadğım akülü t. sandayeyi hem evde hem de dışarıda kullanmak için almak niyetindeyim inşallah.

Merhaba,

akülü sandalyelerin çoğunda otomobillerde olduğu gibi bir emniyet kemeri var, tokası vesaire aynı otomobillerdeki gibi, ancak sadece bel hizasından paralel olarak sizi koltukta tutuyor, eğer gövdenizi de tutması gereken bir şey isterseniz o zaman akülü sandalyedeki kemeri söküp yerine otomobil emniyet kemeri takabilirsiniz, eğer bunu yapacaksanız sırtlık kısmı yüksek olan akülü sandalyelere bakmalısınız...

ayrıca alacağınız sandalye standart akülü sandalyelerden daha büyük ön ve arka tekerleklere sahip olması gerekir, çünkü köyde ve düz asfalt yolun olmadığı arazi bir bölgede standart boy tekerlekleri olan akülü sandalyeler çok sorun çıkarır...

ne kadar para ayırabileceğinizi bilmediğim için şunu alın diyemem ama ottobock b400, ottobock b500 seviyesinden daha aşağısını tavsiye etmem...

videolar daha iyi yardımcı olacaktır...

ottobock b400

ottobock b500

ottobock b600

CP'Lİ HASTA

Abdüktör tipi kemer ya da kasık kemeri kullanmalısınız. ayrıca sandalyenin tilt özelliği olmalı. Böylelikle oturma açınızı geriye doğru yatırarak kaymanızı bir miktar tutabilir.

Üst Alt