Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ücretsiz ulaşım kartı sorunu..?

meralmiz

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar kayseride engelliler için verilen pasoda hem özürlü yazıyo hem de manyetiğe zar zor okunuyor şöfor ile dalavere yaşıyoruzz siz de yaşıyo musunuz veya da ne yapalım bu durum için

Benim paso rahat bir şekilde okuyor hiç sorun yaşamıyorum aldığınız yere gidip sorunu anlatıp değiştirilme için teklifte bulunabilirsiniz. Söförlerle agız dalaşına gelince...
İlk başlarda bende bir sorun yaşadım..Ben genelde tek başıma gezmem..6-7 arkadaş gezeriz o zamanlar kanun çıkmıştı ama paso yoktu..Bende bir gun arkadaşlarla yine gezmeye çıktığımda sadece engelli kimlik kartımı gostermiştim. Sofor de hemen aTladı arkadaş olmaz fln filan bende sert bir üslupla Başkan Özhaseki pazartesinden itibaren kanun geçerli olacak demedi mi mecbur alacan işine yoluna bak devam dedim sesini çıkaramadı.. Kayseri'deki otubusleri kullananlar eski dolmuş soforleridir.Biz onların ne oldugunu ve nerelerden geldiklerini de biliyoruz. Bu yüzden belediye ve kayseri ile alakaları yok kafalarına göre kanun koymaya çalışıyorlar. Sözün özü şu ki sert bir uslupum yok ben böyle kişilerle muhatap olup kafamı ağrıtamam diyorsanız ilk dediğimi yapabilirsiniz..

Kayseride şuanda sadece engelli kimliğiyle ulaşımdan ücretsiz yararlanabiliniyormu?bilen varsa yazsın ltf.

peyami

Hayir hayir yanlis anlamisim pardon.. Serbest biniş karti çıkartman gerekiyor. O kart ile binebilirsin

@fatih530

Nerden çıkartıyoruz bu kartı?

Koskoca forumda bi tane kayserili varmış ya hayrett yada herkes çok duyarsiz.

Onay sinemasının orada aktif 38 yazar orası kime sorarsan gosterir

Üst Alt