Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kayseri valiliği 560 tl için beni ölüme terk etti

uday

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
malülen emekli olabilmem için SGK 560 tl borç çıkardı bu parayı yatıramazsam emekli olamadığım gibi diyalizede giremiyorum kayseri valiliğini aradım durumu izah ettim diyalize girmezsem 1 haftaya kalmayıp öleceğimi valilik olarak ilk ve son defa bi yardımcı olunuz parayı hiçbiryerden tedarik edemedim dedim
BURASI BANKAMI diyerek kalem müdürü beni azarladı
en hayati konuda bile hiçbir engelliye el uzatmayan kayseri valilğini lütfen http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/Bimer/pApplicationEntry.aspx adresine şikayet edelim
bukadar vurdumduymaz vicdansız insanlar o makamları işgal etmemeli
hani hep hayıflanırızya biz engellilerle kimse ilgilenmiyor diye biz birbirimizle ne kadar ilgileniyoruz görelim
( lütfen gizli yada açık mesajdan para yardımı teklifi yapmayın )

allahını seven herkes bir mail atsın LÜTFENN

Ayrıca: http://www.engelliler.biz/forum/ola...-engelliler-icin-her-sey-zorlastiriliyor.html

sevgili kardeşim ne yapayım söyle o kadar çaresizim ki ne yapayım başka

----------

mail yazan arkadaşlar burayada not düşün yazdım diye
biz kaçkişiyiz görelim ,
görsünler
tsk

----------

bize ne yapsalar hak
çöplük muamelesi yapıyorlarya haklılar
bir allahın kulu yokmu beni işiten ciddiye alan
bugün ben çaresizim sen çaresin
yarın roller değişirse ?

yahu nasıl bi devlet anlamadım ki...parayı bulamadınız mı hala:(

arkadaşlar kayseri valisi mevlüt bilici engelli insanlardan nefret ediyooor

Merhaba,

Ben bugün mail yazdım (18.11.2009 tarih 344928 no) inşallah en kısa sürede emekli olursun.Allah yar ve yardımcın olsun.

tsk ederim gönlüne yüreğine sağlık

bende yazdım.inş istediğiniz olur duyarsız insana valilik makamı yaışmıyor aslında hiçbirşey yakışmıyor ama nedense ne kadar duyarsız varsa herşeyin başındalar.

mutineer901; çok tsk ederiim

sessizfırtına; sağol eksik olma

Ne kadar duyarsız insanlar var ve insan hayatı bu kadarmı ucuz? 560 TL için sağlığınızla oynuyorlar. Bende gereken yere mail atacağım. Umarım yararı olur ve emekli olabilirsiniz.

uday bey sorununuzu anlıyorum Allah yardımcınız olsun ama bu konulardan valinin haberi olmayabilir haklı veya haksız yere valiyi suçlamakta olmaz. ayrıca engelli insanlardan niçin nefret etsin nasıl böyle bir düşünceye kapıldınız anlamadım
doğrudan BİMER'e başvurduysanız sorununuzu çözeceklerdir...

sessizzz;
eksik olma kardeşim sağol
buradaki amaç başka
560 tl yi hala bulmadım yatırmadım bulacam yatıracam fakat benim yerimde tam çaresiz aklı birşeye ermeyen bir engelli olsaydı onada bu haksız uygulama yapılacaktı kayseri bu kadar ....tan bir memleket işte
bazı seyleri biz birlik olup değiştirmeliyiz
amacım hiçbir engelli yıpratılmasın çaresiz bırakılmasın
beni anlamaya çalışın lütfen

valilik kalemi beni aradı kaymakamlığa gitmemi söyledi kaymakamlığa vardım orada başka bir yere ora başka yere ortada pinpon topuna çevirdiler
sonuç yine yok

----------

oturanboga bimer e gönderdigimiz şikayet mailleri kayseri valilik kalemine gidiyor vali kalemi uğur bey mailleri imha ediyor valinin haberi bile olmuyor ne yapmam gerek
bi yardımcı olsan bi zahmet

maili gönderdim.umarım birileri okur da en azından bundan sonraki talepleri bu kadar kolay red edemezler.
uday sanada çok geçmiş olsun.

Öncelikle geçmiş olsun. Arkadaşım, 560 TL. tutarındaki yardım talebinizi, valiliğe telefonla ilettiniz sanırım. Yardım talebinizi bir dilekçeye yazarak, ayrıca, acil bir durum olduğunda, dilekçenizin sağ üst köşesine büyük harflerle acildir yazsını ekleyerek, PTT aracılığı ile iadeli taahhütlü olarak göndermiş olsaydınız, bu dilekçe valilikte evrak kayıda alınırdı. Valilkten de size yazı ile yardım talebinize olumsuz olarak bir cevap geldiğinde, göndermiş olduğunuz dilekçe ve buna karşı gelen cevap yazısı da elinizde bir belge (DELİL) olurdu. Sonrasında ise, internetten BİMER'e şikayet yolu ile valiliğe yardım talebi için dilekçe (dilekçelerin tarihlerini yazarak belirtmek gerekli) ile başvurmuş olduğunuzu akabinde valilik tarafından, sağlık durumunuzdaki aciliyetin ve maddi durumunuzun göz önüne alınmadan, yardım talebinizin reddedilmilmiş ve mağduriyetinize sebep olunmuş olduğunu belirtmeniz daha etkili ve kısa çözüm yolu olurdu.

verdiğin faydalı bilgiler iiçin tsk ederim,
komşudan alıp yatıracam istenilen parayı
kayseri valiliğinin yaptığı yanına kalsın
vali kalemi uğur efendi kaymakama var iste vermezse ben devreye girerim demişti
abi kaymakamlık ödeme yapmıyor dediğimde ise banane kardeşim ben maaşımdanmı vereyim diye beni azarlamıştı
uğursuz uğur yaptığın dansözlük yanına kalsın
KAYSERİ sadece kemal sunal filimlerinde güzel

Arkadaşım, mücadelenden vazgeçme, acil olarak talep dilekçen ile valiliğe başvur ve dilekçene evrak kayıt numarası al. Şayet, evrak kayıt numarası vermezler ise 155 i ara ilgili karakoldan polis gelmesini, tutanak tutturmak istediğini belirt. Sonrasında, BİMER' e acil şikayet dilekçesi hazırlayalım

parayı denkledim yatırdım
verdiğiniz manevi destek için teşekkür ederim hepinize

Üst Alt