Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kayseri'de engelli raporu için dolandırıcılar iş başında. Aman dikkat!

ormancı177

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Engelli arkadalar hepinizin dikkatine. Kayseride ali yüce diye bir kişi var kayseri devlet hastanesinden rapor alacagım vadi ile herkesi kandırıyor bizi 3500 tl dolandırdı
aman dikkat edin kendisi engelli vatandaşlara araba da satıyor sakın derim arkadaşlar paranızı kaptırmayın

Rapor alabilecek durumda olanlar neden para versin zaten hastane veriyor . Demek siz de olmayan bi durumdan alacaktıniz. Kandiriyor diyosunuz

Alo 183 e bildirin icabına bakarlar,
Sizi 3500 TL ne için dolandırdı

Bu kişi suçlu olamaz gamzecakiir

şimdi arkadaşlar olay şöyle oldu ben antalyada ikamatkag etmekteyim ben daha önce antalya egitim araştırma hastanesine başvuru yaptım bana h sınıfı ehliyet alır özel tertibatlı otomobil alır ibareli raporu vermediler ve sonra bu sitedin araştırma yaparken bu adam bana özelden msj attı benim kayseri devlet hastanesinde tanıdıklarım var ben alırım raporunu dedi bizde delilik edip inandık bana 3500 tl yolla gününü alıp raporunu alalım dedi bu zaat yurt dışından araç ital edip engelli arkadaşlara satıyor faceden biraz araştırdıktan sonra inandım parayı ocak 17 de vermiş oldugu ibana transfer ettim o gündür adam yok heyet toplanmadı yok şu oldu falan diyor facesine girip kontrol edebilirsiniz ben yandım başka engelli arkadaşlar yanmasın dişimizden tıranagımızdan artırdıgım parayı çaldı şerefsiz suç bendede var böyle bir adama inandım kendimi affedimiyom Kayseri AKP il teşkilatı ile içli dışlı kendide engelli elinde bir baston ile geziyor savcılığa suç duyurusunda bulunacagım salak gibi kimlik resmimi dahi gönderdim gece uykularımı kaybettim engelli bir insanın en tabi duygularını kullanarak kazanç elde edip hangi dua hangi namaz kurtarır bilmiyorum 6 ay eşimle para biriktidim sırf bizimde bir arabamız olup çocuklarımızı biryere götürebiliriz diye heveslendik oysa bu şerefsiz bizi mahvetti

@gamzecakiir
[FONT=sans-serif]gamze hanım açıklamayı yaptım ben yandım başka arkadaşlar yanmasın şuçlu ben gibi davranmayın adam benim en hassas olduğum yerden vurdu inanmakla suçluyum ama ben burada benim gibi rapor alamayan ve bu tür yollara başvuran kimse olmasın diye yazdım kusura bakmayın[/FONT]

adamın adı ali yüce

bu ülkede insanları cep telefonu ile arayıp kandırabiliyolar benimde boşluğuma geldi

buraya resmini falan atmayı bilmiyorum faceye ali yüce yazın çıkıyo yüce temizlik aş diye birşeyleri var

tam dolandırıcı tipi var kayserilerde parayı çok sever kapitalistler zaten kayseriler ticaretide severler :cool::cool::D:D

Senin alamadığın raporu başkası nasıl alsın sende cingözlük yapmışın aklı sıra
Adama rüşvet vermişin açıkcası rapor al diye sonra paramı yedi diyon
Sonucu ortada rüşvet fos yazık olmuş paranada bidada böle bişi yapma sahte rapora giriyo bu yaptığın

benden giden gitti ablacım ben sadece burada engelli arkadaşlara bir uyarı yapıyom benim düştüğüm duruma düşmesinler ben bu onursuz davranışım yüzünden kendimi affedemiyom zaten bunalıma girdim herşeyleri düşündüm paranın önemi yok intiharı bile düşündüm ama iki çocugum var para bir şekilde kazanılıyor onları öksüz bırakmak olmayacak gidip bu adamı vursan ömrün cezaevlerinde çürüyecek

savcllığa suç duyurusunda bulunacagım yarın bilmiyorum beni ne yaparlar ablamızın dedeği gibi sen suçlusunmu derler ne olur bilmiyorum

bu adam bana bu siteden ulaştı (ALİ YÜCE) o yüzden buraya yazmak ve birde engelli arkadaşları uyarmak istedim

Giden gitti hiç dava etme:D senide sokarlar boşver

Adamın rumuzu neki burdamı

Bakın ne güzel diyorsunuz...siz bu siteyi bildiğinize göre burdaki insanlardan yardım isteseydiniz...biz parada istemiyoruz..tecrübelerimizi paylaşıyoruz....

antalya egitim araştırma hastanesine başvuru yaptım bana h sınıfı ehliyet alır özel tertibatlı otomobil alır ibareli raporu vermediler..diyorsunuz...mantkıklı olarak siz düşünün onlar vermez ise başka hastene verirmi...bunu düşünmek lazım.....

siz bile bile adamın eline vermişsiniz...sikayet etsenizde birşey olmaz..kendi rızanızla para vermişsiniz...sizin işte çiflikbankın işine dönmüş....adam 50 inekle milyon kişiyi dolandırmış....GEÇMİŞ OLSUN DİYELİM....
ENGELLİ ARKADAŞLARINI UYARMANA GEREK YOK ZATEN ENGELLİ KİŞİLER HASTALIKLARLARLA BOĞUŞUYORLAR...

BÖYLE ŞEYLEREDE TENEZÜL ETMEZLER...ANCAK BÖYLE İNSANLAR YÜZÜNDEN EKSTRA KONTROLA ÇAĞRILIYORLAR NE YAZIKKİ...

Tek dileğim cenabı mevlam versin belasını her ibadetimde dua ediyom rabbime benden aldığı para ilacının bir kutusuna yetmesin

istanbul40
çok doğru söylüyorsunuz kendi düşen ağlamazmış ben şöyle düşündüm şu an çiftlik banka para yatırmaya karar veren birisi varsa onu uyarmaktı amacım

KARDEŞİM DEMEKİ ÜZÜLMEDİM..Böyle karektersiz insanlar hayatımızda çok..daha geçen ev sahibi yapacağız diye sağır ve dilsiz insanlara kredi çektrip dolandırmışlar..adam pişkin pişkin paralarını televizyona çıkmış ödeyeceğiz diyor..bir hisseyi 1000 kişiye satmış.....o nedenle uyanık olmak lazım...aynısı bitcoinde oldu 20000 dolara çıkardılar şimdi 7000 dolarlarda......

Savcılığa suç duyurusunda bulun sen yine de , cenabı mevlam versin cezasını demekle olmaz .

Ayrıca sana ne diyecekleri önemli değil . Dolandırıcılık olduğunu düşünüyorsan karşılığı olmalı.

Telefonundaki arama kayıtları , varsa yazılan mesajlar , bu sitede gönderilen mesajların çıktıları ile birlikte , müracaat savcılığına dilekçeni ver . Takibe girebilmesi için bankadan yatırdığın paraya ait dekontu da ekle. Ha bir de facebook sayfasının ekran görüntüsü al eşkal için. Doğruysa emniyet zaten eşleştirme yapar ama iş hızlanır.
Senin suçlanacağın bir durum yok zaten bahsettiklerinden farklı bir şey yoksa.

Ayrıca hastanenin vermediği raporu para karşılığı başkasına aldırmaya çalıştığın için 1 gram üzülmedim sana iyi oldu. Ancak yine bu foruma üye olduğun için yapabileceklerini anlatarak yardımcı olmak , diğer arkadaşlar gibi benim de görevim.
Geçmiş olsun

Büyük sağlık operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
GÜNCEL HABERLERİ
| 03.04.2018 09:54 |

Sağlıklı veya engel oranı düşük vatandaşların usulsüz şekilde engelli raporu almalarını sağladıkları iddia edilen suç örgütüne yönelik operasyonda 31 kişi yakalandı.

Büyük sağlık operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, usulsüz engelli raporu alınmasını sağladıkları öne sürülen organize suç örgütü elemanlarının yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması amacıyla Esenyurt, Büyükçekmece, Avcılar, Fatih, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Güngören, Şişli, Esenler, Küçükçekmece, Eyüpsultan, Sancaktepe, Sultanbeyli, Sarıyer ve Bakırköy'de 48 adres ile Tokat, Edirne, Kırklareli ve Düzce'de 6 adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonda, 31 kişi gözaltına alınırken, 13 kişinin yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

Zanlıların, sağlıklı veya engel oranı düşük olmasına rağmen sağlık kuruluna görünecek vatandaşları rapor alacakları hastalıklarla ilgili bilgilendirdikleri ve doktorları yanlış yönlendirip usulsüz şekilde engelli raporu almalarını sağladıkları, bu kişilerin erken emeklilik, ÖTV indirimi, ücretsiz taşıma kartı alımı gibi engelli vatandaşlara tanınan avantajlardan ve hizmetlerden usulsüz yararlanmasını sağladıkları, kamuyu zarara uğrattıkları iddia edildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
ŞİMDİ NE OLACAK DERSENİZ..BU İNSANLAR HANGİ HASTANEDE USULSÜZLÜK YAPTILARSA O HASTANEDEN RAPOR ALANLARIN HEPSİ İNCELEME ALTINA ALINACAK YAZIK DEĞİLMİ....GERÇEKTEN ENGELLİ İNSANLAR YENİDEN RAPOR İÇİN UGRAŞACAKLAR.. YAZIKLAR OLSUN BU İNSANLARA..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt