Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kayseri'de engelliye elektrik ve doğalgaz indirimi var mı?

şahin1071

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben kayseri de ikamet ediyorum.% 82 oranıın da engelliyim.Acaba biz engellilere yasal olarak elektrik ve doğalgaz da indirim var mı?Şimdidem teşekkürler

şahin1071

Sadece Kayseri'de değil, hiç bir yerde elektrik ve gaz indirimi bulunmamaktadır. Su, internet ve mobil hatlarda indirimler var.

hozgul
Mobil hatta indirim kullanan var mı? Ben bir türlü o konuda net bilgi alamadım.
Vodafone bayisine gittim 2 defa birisi burada yapılmıyor dedi diğeri şok marketlerde oluyor dedi.
Müşteri hizmetleri de bayiden oluyor diyor bu ne iş

2ce

Eskiden bir kıymeti vardı ama şimdi mevcut kampanyalar zaten yeterince indirim sağlıyor.

Doğru diyorsunuz o konuda

MErhaba. Kepsaş firması sadece şehit,gazi ve birinci derece yakınlar indirim uygulamakta
Diğer enerji şirketlerinde de engelli indirimi mevcut değil.
Kayserigaz da böyle bir indrim mevcut değil
Sadece kaskide engelliler için %50 indirim mevcut.

Kaski'nin engelliler için uygulamış olduğu %50 indirimden faydalanabilmek için Kaski müdürlüğüne

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca verilen '' Engelli Kimlik Kartı'' aslı ve fotokopisi(%40 ve üzeri sürekli engelliler için)
2- Kimlik aslı ve fotokopisi ''T.C. kimlik numarası olacak özellikte''
3- İndirimden faydalanacak engellinin yerleşim yeri ve adres belgesi
4- Abonenin, 1.derece yakınının engelli olması ve aynı meskende ikamet etmesi halinde; Nüfus Kayıt Örneği Belgesi ve vasisi olması durumunda '' Vesayet Belgesi''

İle müracaat dilmesi gerekmektedir.

Mırnavs

Evet. Elektrik ve doğalgazda yok. Sadece su da var demek istedim zaten. İnternet indirimini falan hiç saymıyorum çünkü hiç işe yarar bi şey değil. Normal internet daha karlı. :)

Mavidenizim

Zaman zaman bakıyorum, araştırıyorum elektrik ve doğalgazda engelli indirimi diye. Yok tabi. Benimki de bir ümit :) Ancak, yanlış aklımda kalmadıysa, engelli ve şehit aileleri için doğalgaz ve elektrik indirimi teklifi sunulmuş. Eğer kabul edilirse, engelliler de o haktan faydalanabileceklermiş.

Şimdi aklıma geldi. Tek evi varsa vergi vermiyor engelli.

Emekliler için geçerli tek evi olup vergiden muaf tutuluyor.

Üst Alt